Lupu îl citează pe Obama: Yes, we can!

Lupu îl citează pe Obama: Yes, we can!

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a dat-o astăzi cu englezismele. Comentând anunțul despre crearea noii fracțiuni în Parlament, de către foștii comuniști Igor Dodon și Vadim Mișin, Lupu a declarat că nu vede un pericol în noua tabără parlamentară și că este încrezător în Alianța de la guvernare, scrie jurnal.md.

„Nu văd niciun pericol pentru AIE din cauza apariției acestui grup de deputați. Pericolele nu există în exterior. Ele mereu sunt în interior, din cauza lipsei de flexibilitate, din cauza orgoliilor. Nu văd de ce acest grup de deputați ar trebui să fie un pericol mai mare decât întregul PCRM, de exemplu”, a declarat Lupu.

Totodată, Lupu a asigurat că în AIE lucrurile stau bine și că toate așa-zisele pericole au fost depășite.

„Odată ce am depășit această situație în AIE, nu văd care ar fi pericolele. Am reușit să depășim criza politică, să alegem președintele, și aici pot să-l citez pe președintele american: Yes, we can! And if we can, we should continue”, a spus Lupu, care a ținut să menționeze că a improvizat a doua parte.

Declarațiile lui Lupu vin să comenteze faptul că deputații neafiliați, ex-comuniști, au anunțat astăzi că vor forma „fracțiunea deputaților neafiliați”. Din fracțiune urmează să facă parte Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Veronica Abramciuc, Vadim Mişin, Tatiana Botnariuc, Oleg Babenco și Ion Ceban.

Foto: jurnal.md

Vizualizări: 205

Comentează