7 paşi simpli pentru a avea un dormitor sexy

7 paşi simpli pentru a avea un dormitor sexy

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din caminul tau si merita sa ii acorzi toata atentia ta. Locuiesti impreuna cu iubitul tau sau te pregatesti sa te muti cu el? In acest caz, ar fi bine sa amenajezi dormitorul in asa fel incat sa fie sexy si seducator. O atmosfera placuta va spori romantismul si pasiunea in cuplu, scrie ele.ro.

Iata cativa pasi simpli care te vor ajuta sa amenajezi un dormitor sexy.

1. Atingeri de catifea si matase

Patul este elementul central din dormitor, intrucat acolo se intampla lucruri magice. Pentru a crea un peisaj atragator, alege un pat din fier forjat. Este mai elegant si mai modern. Baldachinul este si el important pentru obtinerea unei atmosfere senzuale si romantice, dar nu este obligatoriu. Alege lenjerii de pat de calitate, din bumbac sau matase, si adauga cateva pernute decorative din catifea.

2. Adauga accente glamour

Accesoriile din dormitor pot schimba radical aspectul camerei. Ele trebuie alese astfel incat sa fie in concordanta cu decorul incaperii. Pentru un dormitor sexy, ai nevoie de cateva accesorii glamour, cum ar fi o oglinda, un tablou ce infatiseaza un nud feminin, un potpourri, un set de betisoare parfumate, un lampadar, o vaza in nuante metalice sau o statueta.

3. Parfum incitant

Un dormitor sexy trebuie sa fie invaluit intr-un parfum subtil, dar incitant, care sa va trezeasca pasiunea si romantismul. Alege arome cu efect afrodisiac, cum este aroma de migdale, cea de vanilie sau cea de ylang-ylang. Mirosul usor dulce este perfect pentru un cadru romantic, relaxant.

4. Lumina difuza

Lumina joaca un rol important in dormitor. Pentru o atmosfera sexy si senzuala, lumina ar trebui sa fie difuza, astfel incat sa puteti vedea doar conturul siluetei. Lumanarile sunt o solutie excelenta in acest caz, dar poti opta si pentru un intrerupator cu potentiometru, care va permite sa reglati intensitatea luminii cum doriti voi.

5. Scoate din dormitor toate elementele care ucid romantismul

Biroul plin de acte si hartii nu are ce cauta intr-un dormitor romantic, deoarece va aminteste de munca si va distrage atentia de la romantism si pasiune. Nici echipamentul pentru exercitii fizice, daca exista in casa, nu ar trebui sa fie prezent in dormitor. Teoretic, expertii in decoratiuni de interior spun ca nici macar televizorul nu ar trebui sa se afle in dormitor, deoarece va determina sa urmariti diverse programe, in loc sa faceti dragoste sau sa dormiti.

6. Muzica, esentiala in dormitor

Muzica aprinde pasiunea in dormitor. Desigur, nu orice fel de muzica se preteaza pentru crearea unei atmosfere romantice si sexy. Piesele cu o linie melodica usor erotica va trezesc cheful de sex. Mai mult, unele studii arata ca muzica senzuala va ajuta sa va concentrati mai bine si sa incercati tot felul de lucruri noi in pat.

7. Culorile fac minuni

Culorile din dormitor influenteaza intr-o masura destul de mare atmosfera. Stim ca rosul este culoarea iubirii si a pasiunii, dar nu este indicat sa iti vopsesti peretii in aceasta nuanta, intucat poate deveni obositoare.

Pentru un dormitor sexy, alege sa vopsesti peretii in nuante gri si lavanda sau mizeaza pe puterea de seductie a combinatiei alb-negru.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 302

Comentează