VERDICT FINAL în cazul MĂDĂLINEI MANOLE! Află ce au anunţat procurorii

VERDICT FINAL în cazul MĂDĂLINEI MANOLE! Află ce au anunţat procurorii

S-A SINUCIS! Procurorii bucureşteni au finalizat ancheta cu privire la moartea Mădălinei Manole.

În ultimele luni, anchetatorii au mai audiat martori şi au cerut alte probe după ce instanţa de judecată a decis ca dosarul sinuciderii Mădălinei Manole să fie retrimis pe masa procurorilor pentru completarea cu noi informaţii, informează libertatea.ro

Astfel, anchetatorii au mai audiat rude şi persoane care au intrat în contact cu solista şi au aşteptat rezultatele altor experitize ce au fost dispuse de judecători. Verdictul final în acest caz este că Mădălina Manole s-a sinucis, nemaiexistând nici un dubiu în privinţa morţii artistei.

Artista a murit otrăvită cu Furadan

În noaptea de 14 spre 15 iuie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără sulfare în vila ei din otopenmi, Ilfov. Ancheta a scos la iveală că artista a murit otrăvită cu furadan, o substanţă deosebit de toxică, folosită pentru exterminarea dăunătorilor care atacă culturile. Rezultatul primei anchetei care a concluzionat că a fost vorba de sinucidere nu l-a mulţumit pe tatăl artistei care a cerut redeschiderea dosarului la apropae un an la moartea fiicei sale.
foto:libertatea.ro

Vizualizări: 917

Comentează