O TRAGEDIE l-a lovit pe SYLVESTER STALLONE: FIUL său a fost găsit MORT în casă

O tragefie teribilă la lovit pe actorul Sylvester Stalone: fiul său a fost găsit mort în locuinţa sa din Hollywood.

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa de la Hollywood, potrivit presei americane citate de Mediafax. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa în filmul “Rocky V”, din anii ’90, era “senin şi lucra la ma multe proiecte”, a declarat avocatul său George Braunstein, care mai spune despre fiul lui Stallone că nu avea un caracter depresiv.

Potrivit libertatea.ro, Sylvester Stallonem, aflat în prezent într-un turneu de promovare a ultimului său film, “The Expendables 2″, a fost “puternic afectat” de această veste.
“Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de dispariţia subită a fiului său, Sage Stallone, care îl va marca pentru totdeauna”, anunţă un comunicat al agentului său “Compasiunea şi gândurile sale se îndreaptă spre mama lui Sage, Sasha, prima soţie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tânăr formidabil şi foarte talentat”.

Potrivit unor surse ale site-ului TMZ.com, fiul lui Sylvester Stallone a murit în urma unei supradoze de medicamente şi că anchetatorii încearcă să stabilească dacă moartea a fost accidentală sau nu.
foto:libertatea.ro

Vizualizări: 819

Comentează