Nu au încă buletin, dar fac afaceri de milioane. Doi copii au uimit lumea cu talentul şi priceperea lor

Nu au încă buletin, dar fac afaceri de milioane. Doi copii au uimit lumea cu talentul şi priceperea lor

Uneori, cei mici demonstrează adulţilor că vârsta nu este importantă atunci când ai o idee bună pentru a porni o afacere şi că talentul se poate dobândi într-o vară care să îţi schimbe brusc viaţa în bine. Este cazul unui băieţel de nouă ani care a făcut deja un milion de lire sterline din pictură şi al unei fetiţe de 12 ani, care îî calcă pe urme cu o afacere ce i-a adus deja sute de mii de dolari, informează libertatea.ro

Kieron Williamson este un puşti de doar 9 ani din Anglia care a devenit milionar după ce acum trei ani şi-a descoperit talentul de pictor în timpul unei vacanţe, deşi nu era pasionat de desen. Potrivit specialiştilor, stilul său de pictură se aseamănă izbitor de mult cu cel al celebrului Monet, ceea ce i-a adus lui Kieron porecla de Monet junior. Puştiul a strâns până acum din pictură aproximativ un milion de lire sterline şi i-a uimit pe ziariştii britanici atunci când a spus că nu îl interesează banii, ci că vrea să meargă şi în alte ţări pentru a experimenta spectrul de lumini.

Willa Doss are 12 ani şi este din New York, SUA, acolo unde a început în luna martie o afacere care i-a adus deja sute de mii de dolari. Micuţa antreprenoare a lansat o linie de produse cosmetice dedicată celor cu vârste între 10 şi 15 ani, supărată fiind că toate cele aflate deja pe piaţă se adresează ori copiilor, ori adulţilor. Ea a creat şi vinde creme de tratament pentru coşuri, un săpun de faţă sau creme hidratante speciale pentru pielea sensibilă a preadolescenţilor. Presa americană a scris că produsele Willei au înnebunit generaţia Apple şi că acestea se vând în sute de magazine deja.
foto:libertatea.ro

Vizualizări: 516

Comentează