Nicole Scherzinger, înşelată de Lewis Hamilton! El a fost fotografiat sărutându-se cu alta şi totuşi are tupeu să nege acuzaţiile!

Frumoasa cântăreaţă Nicole Scherzinger are inima frântă după apariţia acestei fotografii! Iubitul ei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost surprins de paparazzi sărutându-se cu o brunetă, în holul unui hotel din Londra, informează cancan.ro

Nicole Scherzinger Lewis Hamilton înşelată aventură

După o noapte în club, Hamilton s-a întors la hotel cu nu mai puţin de zece fete, invitându-le pe toate în camera lui pentru a petrece în continuare alături de el şi amicii săi.

Una dintre domnişoare, Phreeda Sharp, a primit cea mai multă atenţie din partea pilotului şi chiar un sărut pe buze, la plecare. În tot acest timp, Nicole se afla în Los Angeles.

Prins asupra faptului, Hamilton a încercat să nege idila, spunând că el şi Phreeda sunt prieteni de mult timp şi doar şi-au luat “la revedere” după o seară frumoasă. Nicole nu se lasă, însă, împăcată cu una, cu două şi i-a cerut iubitului ei să aibă o discuţie cât se poate de serioasă despre relaţia lor când se va întoarce în Marea Britanie.

sursa foto: North Foto

Vizualizări: 449

Comentează