Preot din Strășeni, acuzat de escrocherie. Ce crezi despre asta?

Preot din Strășeni, acuzat de escrocherie. Ce crezi despre asta?

Scandal la uşa bisericii din satul Scoreni, raionul Străşeni. Preotul satului este acuzat de o familie că ar fi deposedat-o de casă prin înşelăciune. Oamenii îl mai învinuiesc pe preotul localităţii că s-ar ocupa cu cămătăria şi că ar fi ruinat astfel zeci de persoane, relatează Jurnal TV

De aproape cinci ani de zile familia Levinschi bate aproape zilnic la poarta preotului Nicolae Terente din satul Scoreni, ca să le întoarcă terenul de 10 ari şi casa din sectorul Ciocana al capitalei, luată prin înşelăciune.

Familia susţine că Slujitorul Domnului i-ar fi minţit că un bun prieten de a-i lor le este dator unor oameni de afaceri cu o sumă mare de bani. Dat fiind faptul că bărbatul nu avea cum să-şi achite datoria, preotul a venit cu iniţiativa să le împrumute bani familiei Levinschi să-şi ajute apropiatul. Părintele le-a pus însă o condiţie: să-şi pună casa gaj. După ce au fost la notar şi au semnat toate actele, preotul a refuzat să le dea banii.

Deznădăjduită, familia şi-a vărsat amarul chiar la uşa bisericii. Preotul însă le-a închis uşa în nas. Acesta respinge acuzaţiile.

Oamenii spun că nu vor lăsa lucrurile de izbelişte şi că se vor adresa la Mitropolia Moldovei.

Tu ce crezi despre acest caz?

Vizualizări: 636

Comentează