Braţul lung al justiţiei te înhaţă şi după zeci de ani: Un american a fost acuzat de uciderea soţiei după trei decenii

Braţul lung al justiţiei te înhaţă şi după zeci de ani: Un american a fost acuzat de uciderea soţiei după trei decenii

Un bărbat din statul american Connecticut a pledat nevinovat după ce a fost acuzat de uciderea soţiei sale în urmă cu aproape trei decenii, informează newser.com. Rămăşiţele lui Elizabeth Heath au fost descoperite în urmă cu doi ani într-o fântână, aflată sub un hambar care i-a aparţinut soţului ei, informează antena3.ro.

John Heath, în vârstă de 68 de ani, care a folosit în sala de tribunal un rezervor de oxigen din cauza problemelor de sănătate, şi-a dat soţia dispărută în 1984, la câteva zile după ce intentat acţiunea de divorţ. El le-a spus prietenilor şi familiei că Elizabeth l-a părăsit pe el şi pe fiica lor fără nici o explicaţie în timp ce el dormea.

Totuşi, femeia nu şi-a luat cu ea câinii şi majoritatea lucrurilor, inclusiv maşina. Cadavrul ei a fost descoperit de un bărbat şi fiul său care se ocupau de renovarea hambarului, în 2010, după ce John Heath pierduse, în 2005, hambarul în urma unei execuţii silite din partea băncii la care era dator.

Conform declaraţiilor unor prieteni, Heath avea un temperament agresiv din cauza traumelor suferite în urma participării în războiul din Vietnam.

Vizualizări: 254

Comentează