Scrisoarea sfâşietoare a unui tată care a aflat că fiul său este homosexual

Scrisoarea sfâşietoare a unui tată care a aflat că fiul său este homosexual

O scrisoare sfâșietoare, scrisă de un tată pentru fiul lui care tocmai îi mărturisise că este homosexual, a devenit viral pe internet, scrie huffingtonpost.com, citat de click.ro

Scrisoarea îi este adresată unui tânăr cu numele James. Iată conținutul ei:

“James: Aceasta este o scrisoare dificil de scris, însă necesară. Sper că nu m-ai sunat cu gândul de a obţine binecuvântarea mea pentru stilul tău de viaţă înjositor. Am amintiri plăcute legate de noi doi, însă ele aparţin trecutului.

Nu te aştepta ca de-acum să mai vorbim. Nu vreau să mai comunicăm sub niciun chip. Nu voi veni să te vizitez şi nu vreau să mai vii în casa mea. Tu ai făcut deja o alegere, chiar dacă este una greşită. Dumnezeu n-a vrut ca oamenii să trăiască un astfel de stil de viaţă nefiresc. Dacă vei decide să nu participi la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege.

Îţi doresc o zi de naştere plăcută şi o viaţă bună. Nu doresc nici să facem schimb de cadouri. La revedere,Tata”

Tânărul în cauză a postat scrisoarea pe site-ul de socializare Reddit. Mesajul emoționant a fost redactat în urmă cu 5 ani.

Bărbatul a fost profund dezamăgit de răspunsul tatălui său: “N-am consumat niciodată droguri, am fost un student sârguincios, un copil ascultător, n-am consumat băuturi alcoolice până la vârsta de 22 de ani şi am luat în viaţa mea o singură amendă pentru depăşirea vitezei legale. Cu toate astea, se pare că am meritat să primesc un gest de ură şi de laşitate din partea tatălui meu”.
foto: click.ro

Vizualizări: 502

Comentează