4 copii, în stare gravă după accidentul de la Ungheni

4 copii, în stare gravă după accidentul de la Ungheni

În urma accidentului din această dimineață, de la Ungheni, unde 10 oameni au murit după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, toți pasagerii care au supraviețuit (40 de oameni) au ajuns cu traume la spitalul din Ungheni, informează jurnal.md

Din cei 40 de oameni răniți, 11 sunt copii, iar dintre ei 4 sunt în stare gravă. Aceștia se află pe masa de operații, iar medicii luptă continuu pentru viața lor. În ajutorul medicilor de la Ungheni au venit și 3 medici de la Chișinău.

În tragicul accident de la Ungheni, 10 oameni au murit, printre care doi minori. Și șoferul autocarului a murit. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat și de s-a răsturnat autocarul. Cert este că la locul accidentului nu au rămas urme de frânare. Ministrul de Interne, Dorin Recean, a declarat că acesta este cel mai grav accident din ultima perioadă.

În total, în autocarul cu 22 de locuri se aflau 50 de pasageri. Autocarul este din anul 1989 și nu se știe când a trecut ultima dată revizia tehnică.

Vicecomisarului de Ungheni, Gheorghe Tcaci, a declarat, pentru Jurnal TV, că acum o săptămână șoferul autocarului fusese amendat pentru că transporta pasageri peste norma admisă. Potrivit lui Tcaci, pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Poliția are două versiuni: fie tragedia a fost provocată de niște defecțiuni tehnice, fie de neatenția șoferului.

Vizualizări: 371

Comentează