George Clooney şi-a scos iubita la masă cu Cindy Crawford! Ia uite ce s-au mai distrat!

Starul american George Clooney, în vârstă de 50 de ani, şi-a scos iubita, superba blondă Stacy Keibler, la masă în oraş. Cei doi n-au fost însă singuri la cină, ci împreună cu bunii prieteni ai lui Clooney, fotomodelul american Cindy Crawford şi soţul acesteia, Rande Gerber. Cei patru au petrecut de minune împreună, lucru care s-a văzut foarte clar pe chipurile lor extrem de zâmbitoare, la plecare. Gaşca a ieşit pe uşa din spate, sperând să nu fie surprinsă de paparazzi, însă n-a fost deloc aşa. Cei patru au fost fotografiaţi stând la taclale şi pupându-se drăgăstos înainte ca fiecare cuplu să se îndrepte spre maşina lui.

George Clooney şi-a scos iubita la masă cu Cindy Crawford! Ia uite ce s-au mai distrat!

George Clooney a fost însurat cu Talia Balsam între anii 1989 şi 1993. După divorţ a declarat răspicat: “N-o să mă mai însor niciodată”. Ulterior, a avut numeroase relaţii amoroase cu femei celebre şi frumoase, însă niciuna n-a reuşit să-l convingă să o ducă la altar. Printre acestea: Lisa Snowdon, Sarah Larson şi Elisabetta Canalis. Cu Stacy Keibler formează un cuplu din iulie anul trecut. Bunul său prieten Brad Pitt încearcă din răsputeri să-l determine să se aşeze la casa lui odată pentru totdeauna, însă fără succes, cel puţin deocamdată.

Seducătoarea Cindy Crawford, în vârstă de 46 de ani, a fost măritată cu starul hollywoodian Richard Gere între anii 1991 şi 1995. Cu Rande Gerber e căsătorită din mai 1998. Au împreună doi copii: Presley Walker, care s-a născut în iulie 1999, şi Kaia – fetiţa care seamănă izbitor cu mama sa şi care a venit pe lume în septembrie 2001.
cancan.ro

Vizualizări: 489

Comentează