ROMÂNUL CARE A UIMIT LUMEA! Nu are antebrațe, dar cântă senzațional la tobe – VIDEO

ROMÂNUL CARE A UIMIT LUMEA! Nu are antebrațe, dar cântă senzațional la tobe – VIDEO

Povestea incredibilă a unui tânăr român care cântă senzațional la tobe, deși s-a născut fără brațe și cu un defect la un picioare, a impresionat întreaga lume.

Cornel Hrişcă-Munn s-a născut în 1991, în România, fără antebraţe şi cu un picior care are un defect. El a fost adoptat de o familie din Whittington, Worcestershire, iar viața lui s-a schimbat radical. A ajuns student la Oxford, unde studiază Teologie şi Filosofie, iar în timpul liber cântă la tobe, conform huffingtonpost.com.

Dragostea românului pentru tobe este foarte cunoscută pe internet, iar pe canalul său de pe Youtube pot fi văzute câteva dintre performanţele lui la tobe.

Muzica pe care o asculți îți reflectă personalitatea

În urma unui studiu realizat în Marea Britanie, psihologii au ajuns la concluzia că gusturile muzicale sunt foarte strâns legate de trăsăturile de caracter. De exemplu, pasionații muzicii clasice au trăsături de personalitate practic identice cu ale „metaliștilor”. Și unii și ceilalți manifestă creativitate, mare încredere în forțele proprii, introvertire și sunt împăcați cu propria persoană.

Fanii jazzului sunt creativi, expansivi, își păstrează calmul în situații limită, au încredere în forțele proprii. Iubitorii de country sunt foarte muncitori, în timp ce fanii muzicii reggae sunt relaxați. Fanii punkului sunt creativi, n-au încredere în forțe proprii, nu le place munca, iar persoanele care ascultă disco sunt foarte mulțumite de propriile persoane, muncitoare, amabile, dar lipsite de creativitate.
libertatea.ro

Vizualizări: 466

Comentează