Băiatul rău al artei. VEZI ce fotograf a pozat-o goală până și pe maică-sa

Expozițiile lui adună mii de fani, iar albumele lui de fotografie s-au vândut în zeci de mii de exemplare. Americanul Terry Richardson a făcut o industrie din fotografia cu tentă sexuală. Vedetele se calcă în picioare să fie fotografiate de el, scrie evz.ro.

Cunoscătorii și marii specialiști într-ale artei fotografice spun că americanul Terry Richardson nu e un excepțional. Are însă o mare calitate: șochează. Așa au ajuns marile publicații, ca GQ, Vogue sau Sports Illustrated să-i ofere contracte babane pentru pictoriale de modă sau ședințe foto cu celebrități.

Și campaniile publicitare pentru branduri mari de îmbrăcăminte sau accesorii l-au făcut cunoscut în toată lumea.

A prins la public tocmai din cauza asta: n-a pretins niciodată că face artă, ci doar a spus că, fotografiind, el se distrează. Are în spate un imperiu și mulți îl consideră drept „un pervers” sau „un maniac sexual”.

Poate avea oricând cel mai bun model pentru shootingurile sale. Fotografiile însă n-au fost niciodată „cuminți”.

Un sân dezgolit, uneori ambii, ba chiar poze nud cu tinere care aspirau la marile podiumuri. N-a trecut înscă mult până când să fie acuzat de manipularea fotomodelelor, pe care le convingea că, pentru succes, trebuie să pozeze goale.

VIDEO

Vizualizări: 992

Comentează