Madonna se mărită cu un puştan!

Madonna se mărită cu un puştan!

Trebuia să se întâmple şi asta! După o relaţie de mai bine de un an, dansatorul Brahim Zaibat, de 24 de ani, şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de nevastă pe Madonna. Surprinzător, răspunsul divei l-a şocat.

„Brahim a cerut-o de soţie pe Madonna chiar în timpul unei procesiuni la centrul Caballah din New York. Avea lacrimi în ochi şi glasul îi tremura puternic de emoţie. Asta se întâmpla acum trei săptămâni. Nici în ziua de azi Madonna nu i-a dat un răspuns clar”, a declarat pentru Daily Mail o sursă din anturajul Madonnei, citată de click.ro.

„Este foarte fericită cu Brahim. Au o relaţie de vis, dar nu este pregătită de căsătorie. A trecut de două ori prin asta şi de fiecare dată a ieşit şifonată. Cel puţin, divorţul de Guy Ritchie, din 2008, după o căsnicie de opt ani, a dărâmat-o psihic”, a mai adăugat sursa citată. Însă micuţul Brahim nu se lasă cu una – cu două. A luat-o la începutul anului pe iubita sa şi a dus-o în Franţa să îi cunoască mama, pe Patricia Vidal.

Însă lucrurile nu au stat cum a visat el, pentru că iubita lui a fost deprimată când a aflat că viitoarea soacră are… 45 de ani.

Click! spune:

Brahim Zaibat are 24 de ani, este dansator profesionist, de origine franceză.

Deşi s-a născut musulman, el a schimbat religia pentru iubita lui fiind convertit la Caballah.

S-a îndrăgostit de Madonna la începutul anului 2011, după ce diva a încheiat relaţia cu brazilianul Jesus Luz.

Vizualizări: 1084

Comentează