Bărbaţii îşi doresc pasiune şi furie în timpul sexului! VEZI AICI ce greşeli fac femeile în pat

Bărbaţii sunt foarte “mofturoşi” când vine vorba de comportamentul iubitei în timpul unui act sexual. Aceştia au multe să le reproşeze femeilor din punct de vedere sexual, iar nemulţumirile lor au fost stabilite în urma unui sondaj online.

Iată mai jos care sunt acestea:

1. Cred că orice femeie se aşteaptă ca băbaţii să gândească la fel ca ei – Domnii sunt mai puţin romantici în timpul sexului şi pot separa foarte uşor sentimentele de relaţiile intime. Ei recomandă tutoro doamnelor să încerce să facă la fel, să sară peste preludiu şi să treacă la cţiune.

2. Femeile nu sunt suficient de sălbatice – Bărbaţii se plâng despre unele reprezentante ale sexului frumos că nu sunt foarte active în pat, ca nu îşi arată pasiunea aşa cum o simt că scot la iveală acea “furie” din timpul actului sexual, aşteptându ca doar ei să acţioneze şi să preia iniţiativa.

3. Recomandă iubitelor să-i privească atunci când se masturbează – Ei se aşteapta ca o femeie să îi atingă şi nu să-i amăgească şi sugerează femeilor să îi urmărească atunci când se masturbeaza, pentru a înţelege cât muncesc ei pentru a ajunge la orgasm.

4. Femeile se aşteaptă ca un bărbat să anticipeze dorinţele lor sexuale – bărbaţii se aşteapta ca iubitele să nu mai spere ca ei să le atingă fix în locul care le aduce pe culmile plăcerii, ci să îi direcţioneze prin vorbe şi mişcări clare.

Vizualizări: 786

Comentează