Cameră din ciocolată

Cameră din ciocolată

Un centru comercial din Lituania şi-a uimit clienţii în momentul în care a inaugurat o cameră construită în totalitate din ciocolată, însă ei vor trebui să mai aştepte puţin în cazul în care vor dori să guste o bucată din decor, notează zigonet.com.

Încăperea are 17 metri pătraţi şi a fost deschisă oficial la începutul acestei săptămâni, în cadrul unui mall din Vilnius. Pentru realizarea sa, cei şapte artişti coordonaţi de sculptorul Mindaugas Tendziagolskis au utilizat aproximativ 300 de kilograme de ciocolată. Toate componentele camerei au fost construite din această materie primă dulce, de la podea, la tavan, piese de mobilier, sfeşnice, fotografii şi cărţi, scrie evenimentul.ro.

„Ne-am dorit să creăm ceva unic. Această cameră din ciocolată seamănă foarte bine cu un salon tradiţional din Lituania”, a declarat Frederikas Jansonas, purtătorul de cuvânt al centrului comercial din Vilnius.

Încăperea va putea fi vizitată şi admirată până pe 8 martie, de ziua internaţională a femeii, când va fi demolată, iar ciocolata va fi distribuită persoanelor care vor asista la acest proces.

Vizualizări: 185

Comentează