10 semne că ai nevoie de sex urgent!

10 semne că ai nevoie de sex urgent!

Oamenii nu fac sex doar pentru procreere şi pentru a avea orgasm. Activitatea sexuală poate fi şi un bun remediu împotriva a nenumărate probleme, fizice sau psihice.

De ce facem sex? Răspunsul pare evident: pentru a avea orgasme. Sau pentru procreere. Dar iată câteva noutăţi pentru tine. Sunt doar foarte puţini oameni care duc o viaţă sexuală activă doar din cauza celor două motive expuse anterior. Marea majoritate a oamenilor fac sex pentru că acesta este cel mai plăcut şi mai ieftin remediu împotriva… multor probleme!

Iată zece semne care indică faptul că ai avea nevoie de sex:

1. Ai o depresie permanentă şi te enervezi groaznic din orice mărunţiş

În timpul unei partide sexuale, starea ta de spirit suferă îmbunătăţiri semnificative. Pe lângă plăcerea fizică şi psihică, în timpul unei partide de sex, un hormon numit endorfină este eliberat în organism. Acest hormon controlează buna dispoziţie şi atitudinea pozitivă faţă de lume. Unii cercetători au stabilit că schimbarea de dispoziţie este legată de schimbarea hormonală din organism, cauzată de activarea unor centri din creier. De fapt, totul este simplu: dispoziţia este îmbunătăţită la nivel chimic, datorită unei bune partide de sex. Şi nici nu trebuie să faci eforturi deosebite pentru asta.

2. Simţi mereu dureri

Dacă simţi dureri adesea, fă un pas înainte, spre activităţile din pat, altele decât somnul. Înaintea orgasmului, un hormon numit oxitocină este eliberat în sânge, provocând formarea endorfinei analgezice, un fel de morfină naturală. Pentru femei, sexul provoacă formarea de estrogen, un hormon care alină durerea, în special cea provocată de sindromul premenstrual. Deci, sexul este cel mai bun analgezic.

3. Nu eşti mulţumită de greutatea ta, fiind obsedată de diete care nu te ajută

Patul este cel mai bun aparat de gimnastică. Pulsul unui bărbat excitat creşte de la 70 la 150 de bătăi pe minut, la fel ca în cazul unui halterofil în momentul ridicării de greutăţi. O partidă de sex arde tot atâtea calorii ca şi 15 minute de alergare pe bandă, dar prima este o activitate mult mai plăcută. O partidă de sex de 30 de minute arde 200 de calorii, deci dacă faci sex o dată pe zi vei slăbi 500 de grame pe săptămână.

4. “Contactezi” diverse infecţii regulat

Întăreşte-ţi imunitatea prin sex! Persoanele care fac sex în mod constant au cu 30% mai mulţi anticorpi în sânge. Cât priveşte bolile contactate prin alte metode, răspunsul este simplu: foloseşte metode contraceptive.

Vizualizări: 894

One Comment

  • 1 februarie 2011 | Permalink |

    Asta cu depresia o stiam, dar pe resul nu.
    Interesant

Comentează