Uite ce copii mari au băieţii de la „Catharsis” şi Indiana! FOTO

Cristian, băiatul lui Mihai Budurin, Ruxanda, fiica lui Ion Raţă şi Ovidiu Darius, fiul Indianei, şi-au dat întâlnire în cadrul unei emisiuni televizate unde şi-au demonstrat aptitudinile de bucătari.

L.N.

Nata Albot şi Andrei Bolocan, prezentatorii emisiunii „Sare şi Piper” de la Jurnal TV, au început anul, gătind alături de copiii vedetelor. Încă din primele zile ale lui 2011, ei au invitat mai mulţi pici de celebrităţi şi i-au pus la treabă, încercând totodată să le pună în evidenţă calităţile, ei gătind  biscuiţi cu ghimbir.

Cristian, Ruxanda şi Ovidiu le-au mărturisit Natei Albot şi lui Andrei Bolocan că vor să devină artişti, aşa ca părinţii lor. În cadrul emisiunii, Indiana şi-a rugat odrasla ca în 2011 să nu o mai ducă de nas, aşa cum a făcut-o în ajunul sărbătorilor de iarnă, când i-a spus că este la ora de informatică, dar de fapt Ovidiu a fugit de la lecţie pentru a se întâlni cu o domnişoară. Trecând prin preajma liceului unde învaţă Ovidiu, interpreta şi-a surprins fiul în timp ce se săruta cu aceasta. Indiana a mai mărturisit că-şi doreşte să primească în dar un pisic, dar şi să devină mămică de fetiţă. Şi băieţii de la „Catharsis” îşi doresc ca în 2011 să devină iar tătici. *

One Comment

  • 14 ianuarie 2011 | Permalink |

    Chiar e timpul ca vedetele noastre sa mai aiba copii, ca pe scena noastra sa vina si alte nume noi speram talentate. Acesti copii sunt chiar deosebiti si isi merita cite un fratior.

Comentează