Cea mai ciudată FOBIE: Îi e frică de mâncare. Se hrănește doar cu PÂINE

Cea mai ciudată FOBIE: Îi e frică de mâncare. Se hrănește doar cu PÂINE

O femeie din Marea Britanie sufera de una dintre cele mai ciudate fobii: fobia de mâncare. Femeia, în vârstă de 27 de ani, nu mănâncă decât pâine, unul dintre puținele alimente pe care femeia le suportă.

Katie Donnely, din Cheshire, suferă de o afecțiune cel puțin ciudată: îi este frică să mănânce. Mai exact, tânăra are o fobie care o face să se sperie de cele mai multe alimente. Nu poate să mănânce deloc legume, carne sau fructe, fără să vomite.
În ciuda afecțiunii sale, ea se uită la emisiuni culinare și chiar gătește, doar că nu poate să guste mâncarea pregătită.
“Când ies în oraș cu prietenii, ei încearcă feluri noi de mâncare, care arată delicios. Deși arată bine, eu nu pot să gust nimic deoarece îmi este teamă că o să mi se facă rău”, a povestit Katie Donnely, pentru The Sun.
În mod suprinzător, femeia nu are însă nicio problemă să mănânce chipsuri și calamari. Cu toate acestea, dieta ei este alcătuită în general din … pâine. Femeia mânâncă aproape cinci pâini pe săptămână. Din cauza dietei sale, Katie a dezvoltat sindromul de colon iritabil, iar medicii au sfătuit-o să-și schimbe alimentația. Acum, tânăra este îngrozită că nu mai știe ce va mânca.
Femeia strânge acum bani pentru a merge la Londra, unde speră să afle de la un specialist tratamentul pentru afecțiunea sa.

Sursa: libertatea.ro