Dacia Chişinău şi Sheriff Tiraspol, continuăm să sperăm

Dacia Chişinău şi Sheriff Tiraspol, continuăm să sperăm

Cinci echipe ne-au reprezentat pe arena fotbalistică internaţională la data de 14 şi 15 iulie, Sheriff Tiraspol, Dacia Chişinău, Iskra Stali Râbniţa, Olimpia Bălţi şi echipa naţională de fotbal pe plajă.

Din acestea doar trei au reuşit să aducă zâmbet şi speranţe.

Campioana Sheriff a învins, 3-1, pe Dinamo Tirana, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor şi este foarte aproape de calificarea în al treilea tur.

Dacia Chişinău a reuşit o remiză preţioasă în deplasarea din Suedia, 0-0, cu FF Kalmar. Returul se va juca la Chişinău, pe stadionul Zimbru, la data de 22 iulie.

Iskra Stali Râbniţa a disputat un meci din cadrul Europa League, în deplasare, cu Elfsborg, unde a fost învinsă, 2-1, însă păstrează şanse de calificare în turul trei, dacă va reuşi să învingă în meciul retur, la Tiraspol, în data de 22 iulie.

Olimpia Bălţi a fost învinsă, acasă, scor 0-2, de Dinamo Bucureşti, în prima manşă a turului doi preliminar al Europa League. Bălţenii nu au jucat foarte rău, însă expierenţa românilor a fost superioară, tranşând practic calificarea în turul trei. Meciul retur se va juca la Bucureşti, în data de 22 iulie.

Echipa naţională de fotbal pe plajă, deşi a pierdut în optimile de finală ale turneului de calificare la Cupa Mondială, 1-5, cu puternica reprezentativă a Spaniei, a făcut o figură foarte frumoasă, la prima participare din istoria acestui sport în ţara noastră, a reuşit să învingă Polonia, 2-1, Norvegia, 3-1, Austria, 3-1.

Sursa: sport.jurnal.md

vizualizări: 88

Comentează