Părinţi şi bunici celebri

Venirea pe lume a unui copil e un eveniment mult aşteptat şi o binecuvântare pentru orice familie. Fie că au devenit pentru prima dată părinţi sau iarăşi bunici, cei despre care vom vorbi mai jos au trăit, cu siguranţă, momente şi emoţii de neuitat.

Pe 30 aprilie, Olga Fesenco, alias Karizma, a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe care tinerii părinţi au numit-o Daria. Micuţa a fost botezată în luna august, iar la petrecerea dată cu această ocazie au fost prezenţi mai mulţi colegi de scenă de-ai interpretei: Alexandru Manciu, Adrian Ursu, Igor Sîrbu, iar Cristina Croitoru a fost aleasă în calitate de nașă de botez a Dariei.
Karizma se consideră o femeie norocoasă: în are alături pe Valentin, bărbatul lângă care vrea să-şi petreacă tot restul vieţii şi cu care e pe aceeaşi lungime de undă. Cu toate că munceşte mult, acesta îşi programează în aşa fel ziua, încât să participe şi el la creşterea Dariei.
Olga Fesenco şi Valentin Coptileț s-au căsătorit vara trecută, iar Aura şi Veaceslav Ceban le sunt naşi de cununie.

karizmaÎn acest an, Valentin Frunză, unul din cei mai apreciați meșteri pantofari din R. Moldova, a devenit pentru prima dată tătic. Pe 7 aprilie, soţia sa, Violeta, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, Simona, pe care creatorul de pantofi o dezmiardă „fata tatei”.
Creatorul de pantofi a avut emoţii de nedescris atunci când şi-a luat în braţe fiica pentru prima dată.
Până la venirea pe lume a Simonei, soţii Frunză au refuzat să vorbească pe marginea acestui subiect cu reprezentanţii mass-media – se temeau de ghinion.
De când a devenit tătic, Valentin Frunză nu se mai reţine la serviciu. Dacă înainte putea să lucreze şi până la ora 20:00, acum la 18:00 închide atelierul şi magazinul şi merge acasă, căci trebuie scăldată fata! Meşterul a învăţat să schimbe şi scutecul, ba chiar constată că asta „nu e mare șmecherie”.

aNata Albot şi iubitul ei, Andrei Bolocan, au devenit părinţi de fetiţă. Micuţa Magda s-a născut în Canada, acolo unde în 2013 s-au mutat cu traiul cei doi jurnalişti.
Nata Albot mai are două fetiţe, Sonia şi Eva, din căsnicia cu avocatul Ruslan Uskov, iar pentru Andrei Bolocan, Magda este primul copil.

aÎn acest an, Nicolae Glib a devenit bunic pentru a 11-a oară! Fiul artistului, Viorel, şi nevasta acestuia, Ilenuţa, au devenit părinţi de băieţel. Micuţului i-au pus numele în cinstea bunelului celebru, fapt ce l-a emoţionat pe Nicolae Glib, care, de altfel, arde de nerăbdare să-şi ţină nepotul în braţe.
Viorel Glib a plecat în America acum opt ani. Acolo a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soţie, basarabeancă şi ea, de la Ungheni.
Soţii Glib spun că viaţa de bunic e frumoasă, mai ales dacă eşti sănătos şi ai cu ce să-i alinţi pe nepoţi.

aÎn acest an şi familia lui Gheorghe Ţopa a devenit mai mare. Anunţul a fost făcut, în premieră, pentru JURNAL de Chişinău, chiar de către artist. Feciorul mai mare al acestuia, Ghenadie, a devenit tătic. Extrem de fericiţi, bunicii „au dat o fugă” în Canada, ţara unde locuieşte feciorul lor, pentru a-l cunoaşte pe micuţul Gabriel.
Rolul de bunic îi vine ca o mănuşă artistului, iar odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea nepot viaţa lui Gheorghe Ţopa a devenit „mai dulce”.

topa

Comentează