A dat 53 de milioane $ să-şi scape soţia de rău de mare

A dat 53 de milioane $ să-şi scape soţia de rău de mare

Are în conturi peste 1,1 miliarde de dolari, dar cel mai preţios lucru din viaţa lui este soţia. Asta a gândit Nicky Candy (43 de ani) când i-a făcut cadou soţiei sale Holly (32 de ani) iahtul de lux Benetti.

Când ai toată lumea la picioare îţi permiţi „tratamente” exorbitante pentru fobiile soţiei. Nicky Candy deţine împreună cu fratele său, Christian, agenţia imobiliară de proprietăţi de lux Candy&Candy, cu sediul central în Londra, Marea Britanie.

După ce au strâns o avere impresionantă din vânzarea de terenuri în întreaga lume, fraţii s-au dedicat întru totul familiilor lor. La 29 septembrie 2012, Nick s-a căsătorit cu fotomodelul australian Holly Valance, în Bevely Hills, California. La scurt timp a venit pe lume micuţul Luka.

miliardar, sotie, iaht, mare

Iahtul de lux Benetti
Deşi Nick adoră croazierele, Holly nu l-a însoţit niciodată în largul mării pentru că are rău de mare. Recent, el i-a cumpărat „palatul plutitor” Benetti pe care a cheltuit 53 de milioane de dolari. Însă când să se suie pe el, Holly a simţit că îi vine să vomite.

A fost nevoie ca Nick să îl sune pe expertul în hipnoză Paul McKenna (52 de ani) ca s-o „repare”. Au plecat apoi într-o croazieră de la Monaco la St. Tropez şi apoi în insula Capri împreună cu Simon Cowell. La finalul expediţiei, Holly a recunoscut că a scăpat de răul de mare.

După ce a intrat în posesia cadoului, Holly (32 de ani) a început renovarea. A cheltuit aproape un milion de dolari angajându-l pe expertul în design interior Tracey Emin (52 de ani). A schimbat tot mobilierul interior, a refăcut piscina oaspeţilor, sala de jacuzzi, şezlongurile şi barurile de pe punte. La bord sunt 18 angajaţi şi un şef-bucătar, plătit cu 8.000 de dolari pe săptămână.

Sursa: click.ro