Andreea Marin s-a bătut cu perne de ziua ei! A petrecut în pijamale

Andreea Marin s-a bătut cu perne de ziua ei! A petrecut în pijamale

A împlinit 41 de ani, dar a petrecut ca în adolescentă! Andreea Marin nu-şi arată vârsta din buletin şi se pare că nici în suflet nu au trecut atât de repede anii. De ziua ei, vedeta şi-a chemat mai multe prietene acasă şi le-a provocat la o bătaie cu perne.

Ce idee năstruşnică a avut Andreea Marin anul acesta de ziua ei. Vedeta a preferat să nu iasă nicăieri şi nici să dea o petrecere fastuoasă. A chemat câteva prietene acasă, le-a cerut să aibă pijamalele la ele şi le-a provocat la o seara ca între fete. Rezultatul a fost spectaculos. La finalul petrecerii, toată lumea fiind mulţumită.

andreea marin petrecere zi de nastere prietene perne

Fosta Zână şi-a invitat prietenele acasă de ziua ei
foto: arhiva personală

„Cea mai frumoasă seară între fete de ziua mea, în pijamale sau în costum de Moş, cântând, recitând poeziile sau glumele copilăriei, dansând, povestind, bătându-ne cu perne ca odinioară… fără tocuri ţi ţinute încorsetate, fără să ne pese de convenienţe… am 41 de ani, dar ştiu că ne-am simţit din nou asemenea fetiţelor de altădată. Mulţumesc, prietenele mele dragi! Mulţumesc, copilărie!”, este mesajul Andreei Marin la o zi distanţă de ziua ei.

andreea marin petrecere zi de nastere prietene perne

Vedeta s-a îmbrăcat în costum de Moş Crăciun şi a recitat poezii
foto: arhiva personală

Vedeta a publicat o serie de fotografii de la petrecerea ei în care radiază de fericire.

Sursa: click.ro

One Comment

  • 24 decembrie 2015 | Permalink |

    Suntem la formarea unui site , si pentru testarea lui avem nevoie de domnisoare ca sustinatori ai site-ului, sa munceasca de acasa, nu este nevoie de experienta , 100-1200euro /luna.lasati informatii si poze pe adresa de mail [email protected] .. nu este videochat!

Comentează