Bobby Brown, distrus de durere după moartea fiicei lui, Bobbi Kristina: „Pierderea noastră e inimaginabilă”

Bobby Brown, distrus de durere după moartea fiicei lui, Bobbi Kristina: „Pierderea noastră e inimaginabilă”

Familie tinerei Bobbi Kristina e răpusă de durere. La doar 22 de ani, singura fiică a lui Whitney Houston a încetat din viaţă, după şase luni în care a stat în comă.

Familiei tinerei Bobbi Kristina se pregăteşte de cel mai greu moment: acela în care o va conduce pe ultimul drum pe cea care a fost singura fiică a cântăreţei Whitney Houston.

Fata va fi înmormântată la acelaşi cimitir în care îşi dorm somnul de veci mama ei, decedată în 2012 şi bunicul, care a murit în anul 2013.

Bobby Brown, tatăl lui Bobbi Kristina, nu-şi poate reveni din şoc de când a aflat că fata lui a încetat din viaţă. Rapperul speră doar ca familia lui şi a fetei să treacă peste acest moment greu cât mai repede. „Sunt complet blocat la acest moment. Familia mea trebuie să găsească o cale de a trăi doar cu amintirea ei şi să-i constească memoria. Pierderea noastră e inimaginabilă”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Bobby Brown şi Whitney Houston au divorţat în anul 2007, când Bobbi Kristina avea 8 ani. Artistul şi fiica lui au rămas însă în relaţii foarte bune şi s-au apropiat şi mai mult după ce cântăreaţa a murit.
Sursa: libertatea.ro

Comentează