N-a mâncat și n-a băut nimic de 75 de ani! Trăiește doar cu aer!

N-a mâncat și n-a băut nimic de 75 de ani! Trăiește doar cu aer!

Tu cât reziști fără apă și mâncare? Un bărbat de 83 din India susține că trăiește de 75 de ani doar cu aer, timp în care nu a mai băgat în gură nici o bucățică de pâine și nu a înghițit nici un strop de apă.

Potrivit libertatea.ro, pentru a dovedi că Prahlad Jani chiar a trăit, practic, doar cu aer, o echipă de cercetători din mai multe ţări l-a supus la diverse analize şi experimente pe Jani, în anii trecuți, și au ajuns la concluzia că ascetul indian e cu adevărat un miracol. Bărbatul a fost studiat de o echipa de 30 de medici de la Spitalul Sterling, din Ahmedabad, din India. În cele 15 zile, cât a stat internat, Jani a fost supravegheat 24 de ore din 24 cu ajutorul unor camere de luat vederi, iar medicii au fost şocaţi să vadă că, într-adevăr, bărbatul nu mânca şi nu bea nimic.

De asemenea, el nu are nevoie să folosească baia. Din păcate pentru toţi, Jani rămâne un mister de nedesluşit. Cu toate acestea, indianul spune că a fost binecuvântat de trei zeițe hinduse, la vârsta de șapte ani, moment în care a decis să plece de-acasă pentru a descoperi „misterul spiritual”. „Trei zeite, Ma Kali, Ma Lakshmi și Ma Saraswati, au apărut în fața mea și mi-au spus să le urmez. Am fost de acord, am început să mă pregătesc de drum și le-am întrebat: «Dar cum rămâne cu mâncarea?». Atunci, fiecare și-a pus un deget pe buzele mele și mi-au spus: «Nu va trebui să-ți mai faci niciodata griji pentru mâncare». Aveam 7 ani si, din acel moment nu am mai băut și nu am mai mâncat nimic”, a declarat Jani. „Nu avem nici o explicație pentru acest fenomen. Este cu adevărat uimitor. Este un caz fără precedent în istoria medicinei. Credem că trupul lui Prahlad Jani a trecut printr-un fel de transformare biologică, drept rezultat al meditării și al unor procedee complexe de yoga”, a declarat Sudhir Shah, medic neurolog. Mai mult decât atât, acesta a precizat că creierul yoghinului arată ca acela al unui tânăr de 25 de ani.

Comentează