EUROVISION 2015: Eduard Romanyuta s-a îmbolnăvit

EUROVISION 2015: Eduard Romanyuta s-a îmbolnăvit

Eduard Romanyuta s-a ales cu o răceală zdravănă, fiind nevoit să-şi ia o mică pauză. Reprezentantul Moldovei la Eurovision Song Contest 2015 se află în Ucraina, iar în curând va reveni în Moldova, pentru a da start pregătirilor pentru Viena.

„A răcit, e cu febră şi am decis că e mai bine să-şi ia o mică pauză, să se însănătoşească, după care ne apucăm de muncă. Urmează să stabilim un plan de bătaie şi să construim podul cu celelalte ţări ca să promovăm melodia şi interpretul. Vom organiza şi o masă rotundă ca să facem unele modificări la melodie, dar şi la show”, a declarat Alexandru Rusu, producătorul lui Eduard Romanyuta, la emisiunea „Veranda” de la Jurnal TV.

Reprezentantul R. Moldova va urca pe scena de la Eurovision Song Contest în prima parte a primei semifinale din 19 mai. Alături de reprezentantul Eduard Romanyuta vor evolua şi reprezentanții Greciei, Macedoniei, Estoniei, Olandei, Finlandei, Belgiei, Armeniei, Serbiei, Danemarcei, Belarusului, României, Rusiei, Albaniei, Georgiei şi Ungariei. De asemenea, în prima semifinală la procesul de televoting vor participa Spania, Austria şi Franţa.

Comentează