Realizează sculpturi din scobitori

O artistă germană de 51 de ani transformă tot ce seamănă cu lemnul în opere de artă. Ragna Reusch-Klinkenberg sculptează de la trunchiuri de copac până la scobitori.

Ragna Reusch-Klinkenberg
Pentru a realiza cu precizie sculpturile de nici un centimetru înălţime, nemţoaica se înarmează cu multă răbdare şi imaginaţie. Figurinele Ragnei sunt atât de mici, încât cine vrea să le admire are nevoie de o lupă. Surprinzător, ea le sculptează doar cu ochelarii de citit pe nas. Artista foloseşte un cuţit cu o lamă foarte mică pentru a realiza detaliile minicapodoperelor din capătul scobitorilor. Unele dintre figurine includ animale, diferite obiecte şi chiar politicieni faimoşi.
Sursa: click.ro

One Comment

  • 27 martie 2015 | Permalink |

    sunteti perseverenti?aveti putin timp liber si vreti sa invatati lucruri noi,nu ezitati sa ne cautati.Lucrati ca operatori online,3 ore pe zi cu un venit ce poate ajunge la 300 dolari lunar.Daca ai rezultate primesti si scrisoare de recomandare pentru CV-ul tau .Viata ta se schimba daca transmiteti un mesaj ‘’info’’ la adresa mail:[email protected]

Comentează