Céline Dion: „Îmi hrănesc prin tub soţul bolnav de cancer”

Céline Dion: „Îmi hrănesc prin tub soţul bolnav de cancer”

A ajuns la capătul puterilor! Chiar dacă e o supervedetă cu avere de 630 de milioane de dolari, Céline Dion mărturiseşte că a ajuns infirmiera soţului, grav afectat de cancer. Îl hrăneşte ca pe un copil!

Într-un interviu pe care l-a acordat ieri dimineaţă la canalul american de televiziune ABC, celebra cântăreaţă Céline Dion (46 de ani)  a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Cu lacrimi în ochi, vedeta a povestit calvarul prin care trece după ce soţul ei, René Angélil (73 de ani), a suferit o ablaţie parţială a limbii din cauza cancerului, anul trecut. I s-a tăiat limba, fiind înlocuită cu o proteză, dar nu se mai poate alimenta.

“Nu-şi poate folosi gura, nu poate mânca, eu îl hrănesc printr-un tub direct în gât. Are o sondă de alimentare şi eu însămi îl hrănesc cu ajutorul acesteia de trei ori pe zi”, a spus diva ştergându-şi lacrimile care i se prelingeau pe obraji. “Luăm viaţa aşa cum e. Ne-am decis să trăim”, a adăugat cântăreaţa, doborâtă de lupta pe care se ambiţionează s-o ducă pentru a-l ţine în viaţă pe soţul ei, vizibil slăbit de boala necruţătoare. Cântăreaţa se va întoarce pe scena cazinoului Caesars Palace din Las Vegas la sfârşitul lui august după ce s-a retras din activitatea artistică pentru a-l îngriji pe soţul ei care a primit cumplita veste, în decembrie 2013, că i-a recidivat cancerul la gât.
René Angélil a fost prima oară diagnosticat cu teribila boală în 1999, dar a reuşit atunci s-o învingă. Cântăreaţa este căsătorită cu el din 1994 şi au împreună trei copii, René-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de trei ani.

René Angélil si Céline Dion

25 martie 2015 René Angélil este vizibil slăbit
Sursa: click.ro

Comentează