A cărat 6 ani în poşetă capul soţului ucis

A cărat 6 ani în poşetă capul soţului ucis

Îngrozitor! O pensionară de 63 de ani din New Jersey, Statele Unite, şi-a ucis soţul cu sânge rece, l-a tranşat şi l-a ţinut în casă timp de şase ani. Crima a fost descoperită, iar femeia a fost condamnată pe viaţă.

Loretta Burroughs şi-a ucis soţul în 2007, însă abia în urmă cu doi ani poliţiştii au reuşit să dezlege misterul din jurul dispariţiei bărbatului. Femeia de 63 de ani şi-a drogat partenerul de viaţă, l-a tăiat bucăţi cu un cuţit şi cu un ferăstrău şi i-a ascuns rămăşiţele în cutii şi într-o geantă de mână. Pentru a-şi acoperi cumplita faptă, bătrâna le-a spus apropiaţilor că scumpul ei Daniel a fugit în Florida cu o femeie mai tânără.

Daniel Burroughs

Dragostea pentru partener a determinat-o pe Loretta să-i ia cadavrul după ea de fiecare dată când îşi schimba domiciliul. Cu toate acestea, după 18 luni de la înfricoşătoarea crimă, americanca a depus actele de divorţ, pentru a scăpa legal de răposat. În mai 2013, exact în momentul când pensionara se instala într-o nouă locuinţă, a patra în şase ani, poliţiştii i-au bătut în uşă pentru nişte lămuriri cu privire la soţul dispărut. Burroughs s-a dat de gol în momentul în care anchetatorii au început să percheziţioneze casa. Oamenii legii au rămas şocaţi când au dat peste două cutii mari, din carton, învelite în saci de plastic, în interiorul cărora au găsit trupul bărbatului, tranşat şi învelit în odorizante. În geanta Lorettei, politiştii au dat de craniul şi mandibula soţului. Poliţiştii au reuşit să pună cap la cap toate „piesele” şi au realizat că lipsesc 24 de oase din scheletul victimei.

Craniul şi maxilarul victimei au fost descoperite în poşeta din piele a criminalei
Loretta Burroughs a fost găsită vinovată pentru omor deosebit de grav şi a fost condamnată ieri la închisoare pe viaţă.

Sursa: click.ro