Cum arată acum femeia căreia îi cresc unghii în loc de păr // VIDEO

Cum arată acum femeia căreia îi cresc unghii în loc de păr // VIDEO

În anul 2012, un caz îngrozitor făcea înconjurul lumii şi şoca milioane de oameni.

Shanyna Isom, care pe atunci avea 30 de ani, se confrunta cu o boală rară: îi creşteau unghii în loc de păr.
Boala s-a declanşat subit, în urma unei crize de astm pe care medicii au tratat-o cu steroizi. După scurt timp, pacienta a început să aibă mâncărimi şi şi-a dat seama că era alergică la tratamentul primit.

Ceea ce avea însă să urmeze era de domeniul filmelor SF. Shanynei au început să-i crească unghii în locul firelor de păr.

Aşa arată Shanya acum, după doi ani de tratamente
Captură video

pe lângă asta, i-au fost afectate şi oasele şi vederea. Puşi în faţa unui asemenea caz cu care nu se mai confruntaseră niciodată, medicii au început să-i facă femeii serii de analize. Au aflat astfel cauza şocantă a bolii: fiecare folicul producea de 12 ori mai multe celule decât ar fi fost normal şi, de aceea, din fiecare folicul ieşeau unghii. Acum, după aproape trei ani de tratamente şi experimente, Shanyna Isom se simte mai bine.

Este însă datoare vândută spitalelor: nu mai puţin de un milion de euro trebuie să dea pentru tratamentele primite. Pacienta nu este vindecată complet, dar familia speră încă la o minune venită de la Dumnezeu.
Sursa: click.ro
Foto: odditycentral.com

One Comment

  • 15 noiembrie 2014 | Permalink |

    Cele mai noi locuri de munca!
    Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Comentează