Mariah Carey, dată în judecată de bonă. Uite ce o obliga să facă

Mariah Carey, dată în judecată de bonă. Uite ce o obliga să facă

Fosta bonă a cuplului Mariah Carey și Nick Cannon, concediată în ianuarie 2014, a depus actele în instanță cerând daune de 100.000 de dolari.

Simonette Da Costa, femeia care a avut grijă de cei doi copii ai lui Mariah Carey și Nick Cannon, susține că a fost obligată de artistă să muncească câte 100 de ore pe săptămână, ceea ce însemna mai mult de 14 ore pe zi. Fosta bonă se plânge că nu avea nicio clipă de răgaz pentru a dormi sau a se alimenta în tot acest timp.

Simonette Da Costa a lucrat pentru cântăreață între octombrie 2013 și ianuarie 2014 și pretinde că a prestart servicii de bonă pentru gemenii Monroe și Moroccan atât la domiciliu, cât și în călătoriile pe care aceasta le întreprindea.

„Era de serviciu 24 de ore pe zi. Era mereu la dispoziția lor, fără niciun drept la masă și la somn. În plus, reclamanta era sunată deseori în mijlocul nopții și cerea să fie informată cu privire la situația copiilor ei. Doamna Carey nu tolera nicio întârziere atunci când suna, iar reclamanta trebuia să-i îndeplinească fiecare cerere, spontană sau planificată”, a declarat avocatul bonei, Eli Freedberg, conform New York Daily News.

familie Mariah Carey copii

Mariah Carey și Nick Cannon au doi copii, gemenii Moroccan și Monroe
Foto: Hepta

Pentru aceste servicii, Simonette Da Costa era plătită cu sume între 6.000 și 7.200 de dolari pe lună. Conform avocatului său, ea a fost concediată în ianuarie 2014, după ce Mariah Carey i-a reproșat că afișează prea multă afecțiune pentru copiii ei.

„Avea grijă de copii prea mult, iar Mariah Carey se temea că vor deveni confuzi și nu vor mai ști cine este mama lor”, a mai spus Eli Freedberg.

Reprezentanții cântăreței au declarat pentru ziarul Mirror că nu comentează niciodată viața privată a lui Mariah Carey.

Mariah Carey şi Nick Carter s-au căsătorit în aprilie, 2008, în Bahamas și s-au despărțit în august 2014. Artista a mai fost căsătorită cu Tommy Mottola, din 1993 până în 1998.
Sursa: click.ro
Foto: Hepta

Comentează