Salvatorii și pompierii vor să învețe bunele maniere // FOTO

Salvatorii și pompierii vor să învețe bunele maniere // FOTO

Detașamentul de salvatori și pompieri vor să învețe bunele maniere la Centrul de Dezvoltare Personală “ABeZe”. Astfel, au acceptat să fie parte a Campaniei de Informare “ABeZe” pentru fiecare”.

“Salvatorii și pompierii au acceptat să se implice în campania de informare organizată de “ABeZe” pentru că de fiecare dată ei sunt cei care promovează respectarea regulilor de securitate pentru o viață sigură și ne-am gândit că e binevenit ca pompierii să susțină această campanie prin încrederea pe care o au din partea cetățenilor. Foarte mulți copii vin în vizită la detașamentele de salvatori și, astfel, vor afla cât este de important să respecți normele de conduită în societate și unde le pot învăța”, ne-a declarat Diana Țurcan, ofițer de presă Serviciul Situații Excepționale.

20140613-DSC_7008Amintim că Centrul de dezvoltare personală „ABeZe” desfășoară, din 15 iunie până pe 15 iulie, o campanie de informare despre cursurile predate prin intermediul unor poze speciale. Timp de o lună, ambasadori, interpreți, politicieni, prezentatori, directori de liceu, actori, jurnalişti, serviciul pompieri, vor fi eroii unei zile.

arpintin

 Veronica Arpintin, director Naţional al Programului BERD Business Advisory 

Centrul de dezvoltare personală „ABeZe” propune cursuri de dezvoltare personală (bune maniere, dicție, pictură, pregătirea copiilor pentru școală, ședințe individuale la psiholog, la logoped) pentru toate categoriile de vârstă, cu un orar flexibil, de 7 zile din 7.

pompierii

sargu

Alina Şargu purtător de cuvânt, șefa Secției Managementul Relațiilor Publice a Serviciului Vamal, alături de fiica sa, Adina

ticu

Istoricul Octavian Ţîcu, alături de fiul său, Andrieş

Tverdohleb

Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, Directorul General al Direcţiei Generale, Educaţie, Tineret şi Sport

Vizualizări: 615

Comentează