Ion Paladi, „îndrăgostit” de Cristina Spătar! VIDEO//FOTO

Ion Paladi, „îndrăgostit” de Cristina Spătar! VIDEO//FOTO

Ion Paladi, lansează un nou videoclip, într-o colaborare inedită cu Cristina Spătar, interpretă de muzică ușoară, supranumită și „regina R & B-ului din România”. În clip, cei doi artiști joacă rolul unor îndrăgostiţi.

Artista este la prima colaborare de acest gen, iar piesa „Fa Marie cu bariz” marchează debutul ei oficial în muzica populară. Cristina Spătar urmează să lanseze un album în memoria mamei sale.
Chiar dacă a interpretat muzică populară încă de când era un copil, influenţată fiind de mama ei, Cristina are acum emoţii nemăsurate datorită acestei colaborări.

„Ion Paladi este un artist emerit, iar pentru această colaborare trebuie să îi mulţumesc în primul rând maestrului Nicolae Botgros, care a venit cu ideea de a lucra împreună şi care a crezut în noi. Ion m-a ajutat foarte mult, chiar şi în studio, la maniera de interpretare. Îi ascult albumele, îl admir şi mă simt onorată că m-a ales naşă a fiului său, Lucian”, a spus Cristina.

aLa rândul lui, Ion Paladi şi-a manifestat şi el admiraţia şi bucuria de a face un duet cu solista din România. „Sunt convins că va fi o colaborare pe termen lung, poate chiar şi pentru un album. Sper ca piesa şi clipul să fie pe placul tuturor. Mă bucur că am cunoscut-o pe Cristina, că am lucrat atât de frumos şi de bine împreună, dar şi că a acceptat să devină naşa fiului meu”.

a„Ideea clipului prezintă o poveste de dragoste dintre doi tineri, care luptă împotriva destinului. El – un tânăr chipeș, dintr-o familie de țărani care lucrează la boier, ea – fiica boierului, logodită cu feciorul unui moșier bogat, dar pe care nu-l iubește. Ca în toate poveştile clasice cu final fericit, dragostea învinge, iar fiica boierului fuge împreună cu tânărul din familia de ţărani”, povesteşte Oleg Butnaru, regizorul clipului.

aÎn imaginile videoclipului „Fa Marie cu bariz” vom regăsi actorii Teatrului Național Mihai Eminescu, Boier – Victor Drumi, Maestru în Artă, Cucoana – Lilia Bejan, Artistă Emerită, Logodnicul – Vitalie Drucec, Maestru în Artă, Sluga Boierului – Alexandra Drumi, Artistă Emerită.
Ion Paladi este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din Moldova și de peste Prut. Pentru lansarea piesei „Fa Marie cu bariz” artistul are deja agenda plină de invitații în emisiunile „La Maruță” de la Pro TV, „Răzvan și Dani” pe Antena 1, Canal D, Favorit TV, Etno Tv etc.
Amintim, că la sfârșitul anului 2012, Ion Paladi, a lansat videoclipul „Dorul Basarabiei”, melodie care se bucură de o apreciere puternică din partea publicului.

a

Imediat după prezentarea noii melodii, artistul a pornit în turneul european „Dorul Basarabiei”, concerte care au ținut sălile pline de oameni. Turneul se va încheia în 2015, cu un frumos spectacol la București.

a


L.N.
Foto: Facebook/Ion Paladi