SCANDALOS! Alexandru Gurdilă către Igor Cuciuc: „Fii cuminte, bădăranule!”

SCANDALOS! Alexandru Gurdilă către Igor Cuciuc: „Fii cuminte, bădăranule!”

Igor Cuciuc aşa şi nu vrea să se înveţe minte şi recurge la ameninţări atunci când nu-i place opinia unui jurnalist.

Ana Mardare şi-a dat cu părerea, pe contul său de Facebook, în urma unui articol apărut în presă, în care se reda despre „cât de agramat scrie familia Cuciuc”. „O! Iaca aşa articol bucură sufletul! Da’ chiar cât se poate de trecut cu vederea „micile greşeluţe”? Poate s-or învăţa minte că ESTE IMPORTANT să-ţi cunoşti limba”, scria fosta prezentatoare Jurnal TV.

La scurt timp, Ana Mardare s-a trezit cu un mesaj de ameninţare din partea lui Igor Cuciuc. „Ana…Iti rup urechile nai cu ce te ocupa asai? pui stiri cu familia Cuciuc, daca te prinde sotia mea ai incurcato rau o sa venin pe la jurnal si o sa discutam!!! Linistestete si nu-ti baga nasul in familia mea, Familia Cuciuc e foarte puternica din toate toate punctele de vedere si nu te juca cu focul!!!”, a scris jurnalista pe contul său de Facebook, concretizând că de obicei nu postează mesajele private, dar de data asta a promis că o va face aşa că nu poate să nu se ţină de cuvânt.

1Şi iubitul Anei, fostul prezentator de la Jurnal TV, Alexandru Gurdilă, a luat o atitudine, venind cu un mesaj către cântăreţ: „Imaginați-vă așa situație: stau eu în pat și încerc să adorm noaptea, când femeia mea fuge din pat și are parte de amenințări de la toate râsurile. Nu-i de-ajuns că e cald, da’ și asta se întâmplă.
Multstimate Igor Cuciuc, în primul rând un bărbat adevărat nu amenință femeile. Ții minte când ți-am făcut o farsă și ai sărit la bătaie la actriță?
În al doilea rând, noi cu Ana demult nu mai lucrăm la Jurnal, deci ar fi bine să te mai informezi.
În al treilea rând, am să-ți rup eu urechile dacă mai spui ceva de Ana.
Și ultima, să scrii cu greșeli, după care să te ascunzi în spatele femeii tale, amenințând-o pe alta, e de râsul lumii. Fii cuminte, bădăranule”.

L.N.
Foto: Facebook