Del Bosque se așteaptă ca Mondialul brazilian să se deruleze “perfect”

Del Bosque se așteaptă ca Mondialul brazilian să se deruleze “perfect”

Vicente del Bosque, selecționerul campioanei mondiale Spania, se așteaptă ca turneul final din Brazilia să se deruleze “perfect”, în ciuda manifestațiilor și a nemulțumirii sociale care agită de mai multe luni țara-gazdă a Cupei Mondiale de fotbal.

“Ne așteptăm la o adevărată Cupa Mondială, iar dorința noastră este ca ea să se desfășoare normal”, a declarat antrenorul iberic în cursul unei conferințe de presă, la Sevilla, scrie agerpres.ro.
“În cursul precedentelor ediții ale Mondialului, a existat mereu ceva care a agitat țările gazdă, ceva care s-ar fi putut dovedi negativ pentru buna derulare a competiției, însă în final totul s-a petrecut întotdeauna în cel mai bun mod posibil”, a adăugat selecționerul Spaniei.
Del Bosque a fost prezent în Brazilia în urmă cu un an, cu naționala țării sale, la Cupa Confederațiilor, turneu în cursul căruia Brazilia a fost zguduită de o frondă socială istorică. Manifestanții au criticat sumele colosale investite în construcția stadioanelor și au solicitat îmbunătățirea serviciilor publice.
Selecționerul “La Roja”, a asigurat încă să nu este deloc neliniștit în legătură cu buna derulare a Mondialului brazilian.
“Ar putea exista, în paralel, o contestare din partea oamenilor, este posibil. Însă eu cred că turneul final se va derula perfect”, a conchis Vicente del Bosque.
Foto: (c) Juan Roleri / XINHUA ARHIVĂ

Vizualizări: 177

Comentează