Buze mai voluminoase, fără bisturiu

Buze mai voluminoase, fără bisturiu

Nu mai e un secret că micile imperfecţiuni pot fi corectate cu ajutorul machiajului. Şi ce femeie nu și-ar dori buze ca ale Angelinei Jolie?! Ei bine, cu puțină îndemânare și atenție acest lucru este posibil și, mai ales, accesibil.

Nu doar tenul, ci și buzele au nevoie de exfoliere, care se poate face fie cu ajutorul produselor speciale găsite pe rafturile magazinelor specializate sau farmacii, fie cu un produs preparat chiar la noi acasă din amestecul de zahăr și ulei de măsline.
„După ce aţi făcut această procedură, conturaţi buzele cu un creion de o nuaţă apropiată de cea a rujului. Trasaţi o linie pe partea exterioară a buzelor, fără a depăși linia naturală, de altfel riscaţi să arătaţi vulgar”, explică make-up artistul Irina Vranceanu.
Se retuşează tot creionul de la margini spre interior în așa fel încât mijlocul buzelor să rămână cel mai deschis, iar marginile – mai închise, astfel buzele vor căpăta volum. Tot secretul efectului de buze mari constă în strălucirea rujului.
„Dacă alegi un ruj mat, acoperă-l cu un gloss incolor. Renunță la culorile întunecate și reci, acestea dau impresia de buze mici. Aplică un iluminator în jurul buzelor, pe care îl retușezi apoi cu degetul”, ne-a declarat specialista în frumusețe.
V.V.

Vizualizări: 1515

Comentează