„Nu am dreptul să fiu tată rău”

„Nu am dreptul să fiu tată rău”

Tânărul tătic Filipp Kirkorov nu se mai satură să se laude presei cu odraslele lui. Acesta afirmă însă că nu face parte din categoria părinților care le îndeplinesc toate capriciile copiilor lor, iar uneori chiar e un tată sever.

„Vorbesc cu ei de parcă ar fi oameni maturi, se întâmplă să fiu chiar dur. Încerc să nu-i răsfăț din cale afară și nici nu le cumpăr tot ce-mi cer. La urma urmei, cadourile trebuie să fie așteptate, de altfel nu sunt prețuite”, a declarat Kirkorov pentru sobesednik.ru.
Artistul a mai adăugat că venirea pe lume a celor doi copii ai săi l-au făcut să-și schimbe comportamentul față de cei din jur. „Acum am mai puține situații de stres. Înainte îmi sărea muştarul cu motiv şi fără, de aceea nimeream în situații neplăcute. Cred că acum le voi putea evita. Nu am dreptul să fiu tată rău”, consideră el.
Deși artistul a declarat că nu le cumpără odraslelor prea multe jucării, bunicul Allei-Victoria și al lui Martin afirmă contrariul. Într-un alt interviu, Bedros Kirkorov afirma că la ziua de naștere a fiicei sale Filipp a cheltuit 250 000 de ruble (echivalentul a circa 100 000 de lei) pentru a cumpăra jumătate din stocul de jucării al unui magazin, iar cheful organizat în cinstea sărbătoritei n-a costat nici el mai puțin. De asemenea, bunicul s-a declarat mândru de nepoții lui, afirmând că ambii par să fi moştenit talentul muzical de la celebrul lor tătic.
N.T.

Vizualizări: 558

Comentează