VIN DIESEL încă nu şi-a revenit după moartea PRIETENULUI SĂU, PAUL WALKER, de acum 6 luni!

VIN DIESEL încă nu şi-a revenit după moartea PRIETENULUI SĂU, PAUL WALKER, de acum 6 luni!

Au trecut şase luni de la moartea fulgerătoarea a actorului Paul Walker, care s-a stins în urma unui tragic accident de maşină. Colegul său de platou, Vin Diesel, încă nu a trecut peste această pierdere şi, la jumătate de an de la trecerea în nefiinţă a lui Paul a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor.

Prietenia dintre Paul Walker şi Vin Diesel a trecut dincolo de platourile de filmare, dar şi dincolo de moarte. Au fost de nedespărţit încă de la turnara primului film din seria “Furios şi Iute”, iar legătura lor a rămas una strânsă până în ultima zi de viaţă a actorului principal din celebra producţie.

Vin Diesel încearcă să păstreze vie amintirea amicului său, iar la şase luni de la trecerea lui în nefiinţă a postat o fotografie cu acesta, dar şi un mesaj sfâşietor, care demonstrează că starul de Hollywood încă nu s-a obişnuit cu gândul că prietenul său nu mai este.

“Au trecut şase luni… şi eu încă merg pe plaoturile de filmare ale “Furios şi Iute 7″, sperând că mă întâlnesc cu fratele meu”, a scris Vin în dreptul unei fotografii în care apare alături de Paul Walker, citat de libertatea.ro

Foto: Hepta

Vizualizări: 269

Comentează