Nepoata Sofiei Rotaru a urcat pe podium!

Nepoata Sofiei Rotaru a urcat pe podium!

Ca orice bunică, Sofia Rotaru îi adoră pe copiii fiului ei. În timp ce nepotul Anatol îşi face studiile la un colegiu din Londra, Sonya îşi dedică tot timpul liber pasiunii sale – hipismul. Zilele trecute mezina familiei a participat la primul ei concurs de călărie, de unde s-a întors acasă cu medalia de bronz.

Puştoaica, acum în vârstă de 12 ani, e pasionată de echitaţie, iar calul Nabat, pe care i l-a dăruit bunica acum doi ani, îi e cel mai bun prieten. Armăsarul pursânge a fost adus din stepele kalmâce, iar de atunci junioara nu se poate abţine să nu treacă pe la grajduri cât mai des posibil.
„Sonya are antrenamente de două ori pe săptămână. E o fată responsabilă şi activă”, a declarat pentru sobesednik.ru unul dintre apropiaţii familiei Rotaru.

rotaruPasiunea nepoatei o costă scump pe artistă. Calul fetei este este întreţinut în grajdurile unei prestigioase şcoli de hipism, unde Sofica se antrenează sub supravegherea celor mai buni instructori. Lunar, celebra ei bunică scoate din buzunar minimum 60 000 de ruble (echivalentul a circa 25 000 de lei moldoveneşti). În afară de taxa pentru studii, elevii trebuie să cumpere costume pentru concursuri, care uneori costă mai scump decât întreţinerea calului. Estimativ, interpreta plăteşte pe an cam un milion de ruble ruseşti (echivalentul a peste 400 000 de lei moldoveneşti).
Cu părere de rău, Sofia Rotaru nu a putut să-şi susţină nepoata din tribune. Conform sursei citate, interpreta ar fi plecat în Germania să-şi întremeze sănătatea.
Natalia TUTUNARU
Foto: sobesednik.ru

Vizualizări: 1373

Comentează