„SunStroke Project” revine cu un duet în limba rusă. VEZI cu cine!

„SunStroke Project” revine cu un duet în limba rusă. VEZI cu cine!

Băieții de la „SunStroke Project” lansează un nou single în colaborare cu Mila Kulikova. Melodia se numeşte „Разорву Мечты”, iar membrii trupei susţin că vor filma şi un videoclip, care va fi lansat, în premieră, la Moscova.

Mila Kulikova este o cântăreață talentată, absolventă a „Fabricii de staruri – 6”, din Rusia. Melodicitatea inedită şi prezenţa scenică încântătoare i-au garantat interpretei colaborări fructuoase cu artiști de talie internaţională. „Разорву Мечты” este o melodie tonică, provocatoare, cu un mesaj pozitiv. Acordurile electronice și beat-uri puternice se contopesc armonios cu vocea interpreților, transformând featuring-ul într-o creație muzicală de succes.

photo 4„Suntem încântați de această colaborare cu Mila Kulikova și sperăm că piesa îi va cuceri pe ascultători. În acest an vom mai veni cu mai multe videoclipuri și melodii, pe care le vom lansa împreună cu noul nostru manager de care suntem foarte mulțumiți. Avem programate foarte multe concerte atât în Rusia, cât și în Europa” se spune Serj Ialovitski, solistul trupei „SunStroke Project”.
Muzica melodiei este compusă de membrii formaţiei și Vitalie Catană, iar versurile sunt scrie de Mila Kulikova.
Recent, băieții de la „SunStroke Project”, alături de trei domnișoare sexy, au filmat un videoclip la piesa „Amore”.


L.N.
Foto: SensMusic Entertaiment

Vizualizări: 226

Comentează