Machiajul natural de zi. Învață să-l realizezi singură!

Machiajul natural de zi. Învață să-l realizezi singură!

Din geanta unei domnişoare nu ar trebui să lipsească corectorul, fondul de ten, pudra, rimelul, fardul de obraz şi piesa de rezistenţă – rujul!

Cel mai important pas înainte de aplicarea unui machiaj, indiferent de tipul acestuia, este curăţarea şi hidratarea tenului, dar şi fondul de ten care să acopere imperfecţiunile şi în acelaşi timp să nu încarce pielea.
„Ascunde imperfecţiunile cu ajutorul corectoarelor şi al unei pensule mici. Verdele ascunde petele roşii, iar galbenul cearcănele. Nu le aplica în exces”, ne sfătuie make-up artistul Irina Vranceanu.
Aplică fondul de ten, încercându-l pe marginea dintre gât şi faţă, astfel încât să se potrivească cu nuanţa gâtului.
„Foloseşte un bureţel pentru a estompa fondul de ten în special pe zona nasului, a ridurilor şi în zonele în care fondul de ten este mai evident”, ne mai spune specialistul în frumuseţe.
Aplică pudra praf cu o pensulă mare şi pufoasă în zonele în care pielea are tendinţa să devină uleioasă.
„Pudra va da luminozitate feţei făcând machiajul mai rezistent. Pentru a obţine un machiaj natural aplică rimelul într-un strat, iar blush-ul într-o nuanţă roz-piersic. Dacă doreşti să ai un look mai îndrăzneţ, optează pentru un ruj aprins”, a conchis stilista.

V. V.

Vizualizări: 649

Comentează