EXCLUSIV! Cornel Botgros: „Adriana, Cristi te roagă să-i restitui telefonul!”

EXCLUSIV! Cornel Botgros: „Adriana, Cristi te roagă să-i restitui telefonul!”

După ce APROPO a publicat un articol cu Adriana Ochişanu, în care vedeta ne-a povestit despre Crăciunul copilăriei, dar şi cât este dispusă să dea pe cadourile pentru cei dragi, fostul său soţ a luat legătura cu noi ca să ne spună că fiul lor comun are o rugăminte către mama sa. Cornel Botgros vine şi cu un sfat pentru cea alături de care a fost vreme de 17 ani.

Acum două săptămâni, Adriana Ochişanu ne-a oferit un interviu de suflet, în care a depănat amintiri şi ne-a povestit despre cum sărbătorea Crăciunul în copilărie. Ne-a dezvăluit şi reţeta sarmalelor sale delicioase, iar la finalul discuţiei, ne-a spus şi cât este dispusă să dea pe cadouri. „Dacă masa de sărbătoare mă va costa cam 2000 de lei, pe cadouri sunt dispusă să dau mai mult, depinde ce dar îşi va dori Cristi. Noi doi avem o înțelegere: el îmi spune ce vrea, iar eu îi cumpăr. Anul trecut a vrut boxe pentru calculator, aștept să văd ce preferințe va avea în acest an. Mie-mi place să ofer cadouri utile celor dragi, nu-mi place să arunc banii în vânt”, ne spunea vedeta.
După publicarea articolului au apărut şi primele reacții din partea lui Cornel Botgros, care ne-a spus că atât el, cât şi Cristi, au o nedumerire şi că ambii au un mesaj pentru Adriana Ochişanu.
„Nu mi se pare corect să te lauzi şi să implici şi copilul, mai ales când spui nişte neadevăruri. Aş ruga-o pe fosta mea soţie ca pe viitor, atunci când va fi întrebată de băiatul nostru, să evite subiectul, căci este unul intim şi încă dureros pentru el. Noi am rămas nedumeriţi când am citit că ea „are o înţelegere cu Cristi”. Şi dacă tot vrea să ştie ce-şi doreşte fiul nostru de Crăciun, vă spun eu. În numele lui, vreau să-i transmit Adrianei că băiatul o roagă ca să-i întoarcă telefonul mobil pe care ea i-l dăruise de ziua lui, un iPhone 5.
În august, Cristi a primit din partea ei un telefon mobil pe care şi-l dorea foarte mult timp şi pe care mama sa i-l promisese cu vreo jumătate de an înainte de a fi omagiat. Iar la o lună după ce i l-a dat, i l-a şi luat, pretextând că nu-i place cum se comportă fiul cu ea. Eu mă aflam la Bucureşti, iar Cristi m-a telefonat şi, cu tristeţe în glas, mi-a relatat situaţia. Am încercat să-l liniştesc, i-am spus că peste vreo două zile o să i-l restituie şi că probabil a vrut doar să-i dea o lecţie. Dar copilul nu şi-a primit nici azi telefonul înapoi. Nu pot să înţeleg gestul Adrianei, mai ales că ea ştia cât de mult a aşteptat copilul acel gadget. După această situaţie neplăcută, Cristi mi-a spus că s-a întâlnit cu mama sa la liceu şi aceasta era cu iPhone-ul lui în mână. Şi l-a luat ei”, ne-a declarat Cornel Botgros.

A scris aviz la Protecţia Copilului

Cornel Botgros

Muzicianul susţine că nu poate tolera declaraţiile false ale soţiei sale şi tocmai de asta s-a văzut nevoit să vină cu o replică. Cornel Botgros a mai spus că pe Cristi îl doare când află din presă ce relaţie frumoasă are cu mama sa, când de fapt lucrurile nu stau chiar aşa.
„Ei se văd foarte rar. Şi nu că n-ar vrea băiatul, doar că, din câte am înţeles, Adriana îi tot promite că o să se vadă şi nu se mai ţine de cuvânt. Sunt multe lucruri care ne dor, pe mine şi pe Cristi, dar încercăm să le depăşim. Doar că repet, nu putem să înţelegem de ce minte în interviurile sale. Decât să spună neadevăruri, mai bine să nu vorbească deloc despre băiatul nostru. De fapt, atunci când am decis să divorţăm, noi am avut o înţelegere: ca nici unul din noi să nu facă vreo declaraţie în presă care să-l vizeze pe copil şi nici să nu vorbească despre motivele care au dus la separare. Şi dacă nu şi-a ţinut promisiunea, eu mă văd nevoit să reacţionez. O rog să nu mai vorbească despre băiatul nostru, care este în continuare foarte supărat pe ea, iar Adriana ştie despre decizia celor de la Protecţia Copilului, căci Cristi le-a scris şi lor despre relaţia cu mama sa”, ni se mai destăinuie Cornel Botgros.

„A intrat în casă ca o hoaţă”

Artistul spune că la câteva zile după ce i-a luat telefonul fiului lor, fosta sa soţie a venit în apartamentul în care Cristi a rămas să locuiască împreună cu tatăl lui, ca să ia şi încărcătorul. În acel moment Cornel Botgros era în baie, iar în casă mai era doar femeia de serviciu: „După mine, ea a intrat în casă ca o hoaţă. Când am ieşit din baie, dna Ludmila mi-a spus că a fost Adriana şi a luat din odaia copilului încărcătorul. Dacă tot a intrat în casa unde a locuit, putea măcar să mă salute. N-am schimbat lacătul la uşă pentru că vreau ca Adriana să-și îndeplinească obligațiunile de mamă, să vină să-i gătească băiatului ceva bun, să mai stea cu el. Vreau să-i spun fostei mele soţii că nu vreau s-o îndepărtez de fiul nostru, dar, din păcate, prin gesturile ei exact asta face”.

„Nu i-a cumpărat hainele promise”

IMG_0043

La sfârşitul discuţiei, muzicianul ne-a mai dezvăluit o situaţie neplăcută în care s-a pomenit Cristi. „A fost cu el la magazin ca să-i cumpere de îmbrăcat. I-a spus să-și aleagă ce-și dorește, că ea va achita, iar când au ajuns să plătească, i-a spus copilului că nu are suficienţi bani, aşa că le-a pus deoparte şi urma să vină să le ia mai târziu. Abia peste două săptămâni Adriana i-a spus că hainele erau de proastă calitate, aşa că nu le-a mai luat. Când tata a aflat despre acest incident, a mers cu Cristi la magazinul de unde-și alesese de îmbrăcat pentru a i le lua el. A fost un dar de la bunelul său.
Să fie ea sănătoasă, că nu s-a întâmplat nimic grav, dar trebuie să înţeleagă că prin faptele sale îi face rău fiului. Îi înţeleg supărarea, dar nu sunt eu de vină că ni s-a destrămat familia și că băiatul nostru suferă”, ne-a povestit Cornel Botgros.
De altfel, Cristi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere un telefon de Anul Nou, în caz că mama nu i-l va înapoia pe cel vechi. „Dacă Adriana o să-i returneze iPhone-ul, eu o să-i dăruiesc figurinele pe care şi le doreşte – cu eroii principali din serialul „Naruto”. Acestea se produc doar în America şi Japonia. Pentru mine fericirea copilului e foarte importantă, el este sensul vieții mele și voi face orice ca să-l văd mereu radiind de fericire”, conchide vioristul.
Contactă de APROPO, Adriana Ochişanu ne-a declarat că refuză să comenteze acuzaţiile pe care i le aduce fostul ei soţ.
Lena NEGRU
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 5406

22 Comentarii

  • Nume
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Adriana aveam o alta parere despre tine, pot sa va spun ca voi cei de la jurnal mai promovati vedete care din pensia alimentara a copiilor isi achizitioneaza rochii de seara ca sa straluceasca pe scene putrede din banii munciti curat.

  • om
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Comentariu

  • om
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Mai,Cornele,nu ti-i greata singur de tine,cui e interesant vorbele tale de baba proasta?

  • Nume
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Comentariu

  • om
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Draga,Adriana,cu cine ai trait tu atitea ani? Acesta nu e barbat.E mai rau ca o baba proasta.

  • nina
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    De ce plinge el atit dupa Adriana ? de fiecare data cu noi “probleme ” dar motivul este unul evident ……………………………….

  • 24 decembrie 2013 | Permalink |

    Doamne lume , da voi va ginditi la Bunul DUMNEZEU cind faceti omul acesta cu ou si otet , da tu esti mai prost sau mai proasta care a scris mai sus (om) cum oarecum nui va ginditi ca acest om Cornel sufera tare mult impreuna cu copilasul lor Cristi , Adriana nu sa gindit si nu se gindeste nici odata la Cristi , ea in minte avea numai iubitii , rusine sa va fie care scriti de rau de familia Botgros , ei au ramas cu copilul intre ei , pe asta se vede cit de rai sint , la toata familia Botgros le urez , sarbatori fericite si sa aveti sanatate si dati dusmanii la oparte .

  • eu
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    chear lasati sa spuna Cornel ,nu mai este baba ….Adriana e ca o baba fara carte ……daca procedeaza chear asa ……vai de capul ei …..odata ce sa scos la discutii cazul lor ,atunci de ce sa nu stim si asta cu mobilul feciorului ….

  • angela
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Se vede ca tare frustrat mai esti Cornele. Eu chiar am urmarit cu atentie plecarea de acasa a acestei biete fete. Cu asa ceva este imposibil de trait. Da , voi Botgrosii sunteti cu avere, cu bani , dar crede-ma ca multi cred ca nu va ajunge onoare. De bine si de la bine nimeni nu fuge. Cred ca ati mancat-o de pe picioare, si cel mai posibil tu, Cornele nu ai facut-o fericita ca femeie. I-ati luat cantecele, ati fugarit-o din orchestra.., infrajbiti copilul impotriva ei . pentru ce? Copilul si Protectia copilului chiar este o tembelitate. Facuta de maturii, adica de voi Botgrosii. Putina avere aveti? Cu ce iesit fata asta din casa? Vai de voi, hapsinilor. Sunt o persoana care nu ma cunoaste nici Adriana , nici tu. Sunt o mama a 2 fete. Doamne fereste sa nu nimereasca fetele mele intr-o asa familie ca a voastra…

  • 24 decembrie 2013 | Permalink |

    Ma refer la Angela …………Tu chiar esti fara cap pe umeri ,ori esti una ca si Adriana !!!!!!!……Da nu vezi tu si nu auzi cum toata Moldova vorbeste si asa si este ………….Ca doar Adriana cu a ei cap si minte a distrus familia sa si-a lui Zmeu ((adica foste-i sotii ..Natalia ))) …….Daca Adriana nu avea pe nimeni si nu distrugea familia sa si o alata familie ,atunci era totul bine ,dar de bine ce i-a fost a inceput cu c………..tul si-atunci Cornel a fost rau ???????…..Cum trebuia sa mai fie acest om pe cand traind cu el ea se petrecea cu altii ??????…….Tu esti cu doua fete tot din cauza ca-i procedat ca si Adriana ????????….Pai cum chia nu va dati seama cand scriti ceva care e foarte de rasssssssssss…..ori inloc sa judeci cu capul tu judeci cu c…….l !!!!!!!!!!!!!…….Tu scrii ca de bine nu fuge nimeni de-acasa ??????……….Dar tu ai fost cu ei intr-o casa si stii tot cine-i drept si cine-i vinovat ???????….Cum poti sa te bati cu pumnul in pept pentru cineva ???????????..Aici e clar ca buna – ziua ca-n acesata despartire e numai Adriana de vina ca nu i-a ajuns caldura ……Mai bine zis …..NU I-A AJUNS MINTE …………Ca de bine a si turbat si imbla numai cu minciuni …..Familia BOTGROS si Cristi ……..CRECIUN FERICIT !!!!!!!!!!!,,Si sarbatori de iarna fericite !!!!!!!!Sunteti bravi cu totii ce-i mai vestiti si ce-a mai onorata orchestra din Moldova si nu mai trageti atentie celor ce mereu va invidiaza ………….Sunt numai cele ce procedeaza ca si Adriana si cele ce le place sa fie ca si ea ……….Cele ce sunt ca si ea nu mai scriu ca-i gresita si-a distrus doua familii …….Dar din contra tot ce scrie Cornel din partea lor e tot gresit …………Acest om sarman cum este CORNEL c-a suferit din partea foste-i sotii ……TRADIMENT ,,,,,,,,,si numai minciuni …Fiindca fosta sotie demult umbla cu altii si de-aceia lipea fel – de -fel de minciuni ca sa fie drepta in fata lumii ……..O femee gospodina putea sa-l faca pe sotul ei asa cum ishi dorea ,dar nu sa-shi gaseasca altul si sa scoata tot gunoiul din casa fara nici un drept …….Cornel scrie tot ce-i drept si tot ce-i spune bietul copilash,care a fost lasat fara mila de mama ,fara iubire de mama si fara sprigin din partea ei ……..Nu merita sa-i zica mama el e mare si nimeni nu-l tine legat ca sa nu fie cu ea ,dar el intelege tot cine si ce prezinta si de-aceia n-are nevoe de-asa o mama ………….Mandria noastra de asa LAUTARI ca voi …………Nu trageti atentie la ….bolnavi ce scriu urit de voi …Ca scriu numai acele care stiu a distruge alte familii ……ATIT STIU !!!!!!!!!!!!

  • Gigel
    24 decembrie 2013 | Permalink |

    Jalnic…Cornel. Nu ca o babă dar mult mai rău. Și nu prea se cunoaște cum stau lucrurile inclusiv cu acel telefon, să-l crezi pe Cornel e ca și cum ai privi în wc.
    Unicul om teafăr din familia Botgros este Nicolae, în rest – numai …fleacuri

  • 25 decembrie 2013 | Permalink |

    Lena, aveam o alta impresie despre tine. chiar iti face placere sa rascolesti vietile oamenilor? lasa-i sa se clarifice singuri. nu cred ca ce faci e bine. alimentezi birfele cu altele noi. scrie articole frumoase si nu pune artistii la discutia prostilor. sarbatori frumoase.

  • lena
    25 decembrie 2013 | Permalink |

    Draga Rodica, orice persoana, vizata intr-un material, are dreptul la replica. E regretabil faptul ca, in ultima perioada, tot mai des li se pune pumnul in gura jurnalistilor din R. Moldova si li se dicteaza ce si cum trebuie sa scrie. Craciun Fericit!

  • irina
    25 decembrie 2013 | Permalink |

    Nimeni nu fuge de acolo de unde ii este bine. IAR cu aceste relatari cred ca dumnealui face mai rau copilului sau.

  • Dorina
    25 decembrie 2013 | Permalink |

    E de rasul gainii ce se intampla. Artistii singuri ofera declaratiile, isi pun viata personala pe tava, iar ziaristii nu fac decat sa scrie. Aste le este meseria si nu/i mai gasiti tapi ispasitori. Cat priveste scandalul din familia Botgros, e pacat caci Cornel da din casa. E urat caci cel mai mult in aceasta situatie are de suferit copilul.

  • Fana Adrianei
    25 decembrie 2013 | Permalink |

    Adriana, Cornel o sa oboseasca sa tot iasa cu declaratii in presa. Capul sus si totul va fi bine. Tu esti femeie desteapta si Dumnezeu are grija de tine.

  • lidi
    25 decembrie 2013 | Permalink |

    te credeam mai barbat, Cornele…

  • 25 decembrie 2013 | Permalink |

    Lume , nu mai birfiti atit pe Cornel pe Adriana , uitativa si ginditiva bine cinei drept , cel care o ramas in casa cu copilul , sau cea care a lasat copilul si sa dus sai fie ei bine , ???????? Fiti oleaca mai omanosi , nui om cel care lasa copii si se duc , das oameni acei care ramin cu copii impreuna , asa ca ginditiva , Adrianei nui pasa de copil ca stie ca a ramas in mini bune , daca raminea cu ea , ca ea avea sa faca ca de la ea , nai ce invata de bine ,ea stie sa gindeasca numai la ea ììììììììììììììììììììììì

  • elena
    26 decembrie 2013 | Permalink |

    Domnilor cind comentati mai judecati putin….de ce a trait tocmai 17 ani neavind caldura ?…daca n-ai caldura traiesti 1-2 ani si la revedere…..si apoi sa te duci seara sa cinti cu orchestra si sa te scoli dimineata sa te duci fara sa spui ceva in patul altuia,asta inseamna ca ea il stia nu de o zi si as vrea sa raspunda cei ce tin cu Adriana cum se numeste asa femeie…admitem ca n-a avut caldura si era in drept sa-l paraseasca,dar de ce a luat sotul de la sotie si tatal de la copil de vreo 2 ani si voi inca ii tineti parte si o incurajati?…halal de asa persoane…v-as vedea cum a-ti incuraja femeia care v-ar lua sotul vostru..ar fi trebuit sa-si caute unul fara obligatii,atunci mai putea fi inteleasa,dar asa nu!

  • elena
    26 decembrie 2013 | Permalink |

    Adriana si-a pus interesul ei mai sus decit a copilului …care mama procedeaza asa? ….copilul este destul de matur ca sa inteleaga…de ce nu s-a dus cu ea daca este asa de buna?…de ce Adriana are dreptul sa vorbeasca in presa da lui Cornel ii inchideti gura…asa nu-i cinstit…pacarele Botgrosilor, mi se pare, consta cum a spus mai sus cineva,ca a alintat-o …avind femeie de serviciu avea timp pentru zburdat….nu-i este rusine sa vorbeasca de cit de tare se iubeste cu iubitul sau si de nunta,avind baiat asa de mare…ce zice inima copilului vazindu-se pe locul doi?…asta tot e pina la un timp…norocul nu se cladeste pe nafericirea cuiva…cu atit mai mult ca ea e mai mare ca iubitul ei…peste citva timp gaseste el alta mai tinata ca ea….alta va face asa cum a facut si ea.

  • 26 decembrie 2013 | Permalink |

    Cornel..tu ca un ata esti tare bravo si respect pentru tine ca esti alaturi de copil
    refer la ex nevasta-rusine o lasat familiea ei pentru un virf de …
    s-apoi se tot vaeta peste tot ca chipurile n-a simtit caldura
    in schim vad ca a cautat poooo..
    si cand mai aud din astea care o mai si compatimesc!!!!!!!!!!!!!!
    stiti voi oare cum se simte Cristi?
    S-apoi cel mai important-asa mau invatat de mic Cadourile -Nu Se Cer Inapoi.

  • 26 decembrie 2013 | Permalink |

    Bravo Elena , asteas tare putin care judeca ca mine ca tine , ca mai depret este sa fie mama linga tine , da dreptate ca daca ii era rau nu statea 17 aproape 18 ani in familia Botgros , se ducea din primile zile , da daca na fost sducata corect nai cei face la asa persoana , sa lasi copilul cu tata in vcasa si sa tte duci in paf cu altul , sapoi ce sa mai scrim atita daca ea traia cu Cornel si traia si cu acest om de jumate de an , hai spuneti lume ce fel de persoana este disteapta Ochisanu ??????????????? fiti seroisi si nu judecati familia Botgros de rau ca asa OAMENI ca familia BOTGROS nu mai avem in TARA , nu zic fac si ei rau sau greseli ca nimeni nui sfint da nu chiar asa cum judeca altii , SARBATORI FERICITE LA TOTI SI LA FAMILIA BOTGROS , SANATATE SI FITI TARI CA SINTETI PERSOANE VAZUTE DE BINE , CARE SCRIU RAU DE VOI , INSEAMNA CAS RUDE DEA ADRIANEI , SAU IS CA EA

Comentează