Victoria Beckham şi-a tras supermarket în Londra. Află ce planuri are!

Victoria Beckham şi-a tras supermarket în Londra. Află ce planuri are!

Victoria Beckham a cumpărat un supermarket din Londra pe care intenţionează să îl folosească ca spaţiu de lucru pentru “imperiul” ei din industria modei, aflat în plină expansiune.

Creatoarea de modă a cumpărat un magazin din reţeaua Spar din cartierul Battersea, aflat la mică distanţă de birourile ei din partea de vest a Londrei, întrucât avea nevoie de un spaţiu de lucru mai mare pentru angajaţii ei, informează contactmusic.com.

“Brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic şi se extinde într-un ritm fenomenal. Pur şi simplu, avea nevoie disperată de un spaţiu mai mare. A căutat şi studiat mai multe depozite şi magazine în ultima vreme şi a aflat că magazinul Spar din apropiere a fost pus în vânzare. Deşi nu este unul dintre cele mai strălucitoare spaţii de lucru, este funcţional şi, odată renovat, va deveni o bază perfectă pentru brandul ei”, a declarat o sursă apropiată vedetei, citată de libertatea.ro

Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 281

Comentează