Andreea Marin, AŞA CUM NU AI MAI VĂZUT-O! Uite ce ironie a postat pe Facebook

Andreea Marin ţine, de ceva vreme, o legătură strânsă cu fanii ei de pe Facebook. “Zâna” a postat astăzi, pentru ei, o fotografie inedită.

Andreea Marin a demarat acum aproximativ un an şi jumătate proiectul „Şcoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere şi asistenţă gratuită a mamelor aflate în dificultate. “Zâna” merge în această perioadă într-un adevărat turneu, în mai multe oraşe din ţară, pentru întruniri cu mămici, scrie libertatea.ro

Ea a poposit astăzi la Braşov şi a nimerit fix în… toiul iernii. “Cu drag, din Braşovul fulgilor de nea! Sunt gata să plec spre Sibiu. Vă aştept la întâlnirea “Din dragoste pentru femei” la 17:30 (…)”, a scris Andreea iniţial, pe Facebook, după care a revenit cu “ştiri” proaspete. Şi-a făcut o fotografie afară, în ninsoare, zâmbind şi părând că se bucură din plin de peisaj. Totuşi, mesajul care însoţeşte fotografia este mai mult ironic: “Ningeee!!! Frumoasă primavară! :) )”.

Andreea Marin, supranumită “Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii “Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările “Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, “Violet”.

Vizualizări: 2030

One Comment

  • Nume
    22 martie 2013 | Permalink |

    pare atat de fericita!…oare vorbea serios despre divort?

Comentează