Incredibil! Un bărbat a trăit cu o lamă de cuţit în spate timp de 3 ani

Incredibil! Un bărbat a trăit cu o lamă de cuţit în spate timp de 3 ani

Doctorii canadieni au îndepărtat cu succes lama unui cuțit din spatele unui bărbat ce a fost înjunghiat în urmă cu trei ani, după ce a fost implicat într-un conflict.

Potrivit site-ului .bbc.co.uk, Billy McNeely a declarat că în toată această perioadă nu a ştiut că lama cuţitului se află acolo. Bărbatul în vârstă de 32 de ani susţine că timp de trei ani a avut dureri și mâncărimi în spate. În toţi aceşti ani el a consultat mai mulţi medici din cauza disconfortului. Doctorii nu au găsit nimic suspect şi i-au spus că i-au fost afectați nervii spinali, scrie libertatea.ro.

Într-o seară, iubita lui, Stephanie Sayine, a simțit în palmă cum ceva ascuțit iese din spatele bărbatului şi astfel a fost descoperită arma albă.

În aprilie 2010, Billy McNeely a fost implicat într-un scandal, după un meci de wrestling și a fost înjunghiat de cinci ori. Atunci, medicii de gardă de la un spital local i-au pus mai multe copci, însă nu i-au făcut radiografie. Victima vrea să dea în judecată instituţia medicală.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 295

Comentează