Un fotomodel rus şi-a omorât colega şi a mâncat-o!

Un fotomodel rus şi-a omorât colega şi a mâncat-o!

Frumoasă, tânără, pe culmile gloriei, dar nu i-a fost de ajuns. Cam aşa poate fi descrisă situaţia Annei, un fotomodel din Rusia, care a recurs la un gest macabru pentru a scăpa de competiţie.

Anna (24 de ani) şi Regina (25 de ani) participaseră amândouă la un shooting pentru o revistă, iar apoi rămăseseră pe malul lacului unde avusese loc şedinţa foto, pentru a face o baie.
Cele două păreau să se înţeleagă foarte bine. Ba chiar Regina o ajuta pe mai tânăra ei colegă să reuşească în modelling şi habar nu avea că aceasta o ura. Din păcate, avea să afle prea târziu, în momentele în care, Anna a înjunghiat-o mortal chiar cu un accesoriu pe care ea i-l dăruise criminalei.
Ulterior, fotomodelul a tăiat o bucată din Regina, pe care a mâncat-o crudă, potrivit Pravda.ru, citata de libertatea.ro. După ce s-a înfruptat din colega ei, a învelit cadavrul într-o bucată de plastic şi apoi a mers la un prieten aflat în apropiere, să îi ceară ajutorul pentru a ascunde cadavrul. Din fericire, acesta nu a fost de acord cu crima şi a sunat autorităţile care au arestat-o pe rusoaica de 24 de ani.
În urma controlului psihiatric s-a concluzionat că Anna are probleme psihice şi de comportament, motiv pentru care nu va fi condamnată la închisoare, ci înshică într-un ospiciu.

Vizualizări: 627

Comentează