Iepuraşul de Paşte: 5 moduri creative de a-i demonstra copilului că există

Iepuraşul de Paşte: 5 moduri creative de a-i demonstra copilului că există

Iepurasul de Paste este un personaj foarte indragit de cei mici, care aduce dulciuri si cadouri in pragul sarbatorii Invierii Domnului. Din pacate, existenta darnicului rozator este mai des pusa la indoiala de prichindei, decat in cazul lui Mos Craciun, de pilda. Vestea buna este ca ai la dispozitie o serie intreaga de moduri creative de a-i demonstra copilului tau ca Iepurasul de Paste exista, in afara de cadourile propriu-zise, de care te poate suspecta ca le-ai fi cumparat chiar tu.

Farmecul copilariei piere odata ce copiii inceteaza sa mai creada cu inocenta in basme si legende. Iepurasul de Paste aduce bucurie prichindeilor care cred in el, facandu-le sarbatoarea mai frumoasa. Spre bucuria parintilor de pretutindeni, tehnologia este un aliat de nadejde in alimentarea viselor frumoase ale celor mici, scrie ele.ro.

1. Apelul telefonic de la Iepurasul de Paste

Cu cateva saptamani inainte de Paste, puteti primi un apel telefonic de la Iepuras, cu ajutorul unei aplicatii amuzante pentru telefoanele inteligente. “Fake Call from The Easter Bunny” este numele unui programel gratuit, disponibil pe itunes.com, care face ca pe ecranul telefonului tau sa apara ca te suna insusi iepurasul darnic.

Arata-i copilului tau ca te suna Iepurasul de Paste si simuleaza o conversatie de tipul: “Oh, ne aduci mai multe dulciuri daca facem curatenie in jucarii?”. Ai grija sa nu ii dai copilului posibilitatea sa preia apelul, intrucat nu exista un apelant real la celalalt capat al firului.

2. Magia Photoshopului

O alta cale foarte usoara de a-ti convinge micutul ca Iepurasul de Paste chiar exista este sa “falsifici” prezenta acestuia la voi in casa. Nu trebuie sa stii sa folosesti un program de editare foto pentru un rezultat veridic, ci doar sa intri pe site-ul easterbunny.capturethemagic.com.

Aici poti incarca o poza din casa voastra, apoi sa alegi ipostaza in care sa apara Iepurasul: cu un cos in brate, facand cu mana etc. Fotografia va parea atat de reala, incat si adultii se vor intreba serios daca urecheatul a fost sau nu acasa la voi.

3. Lasa indicii

Copiii adora indiciile si tind sa le acorde mult credit, astfel ca poti demonstra vizita Iepurasului de Paste foarte simplu: lasa in pragul usii cateva smocuri de blanita artificiala si bomboane, apoi spune-i celui mic, surprinsa, ca Iepurasul le-a “scapat” cand s-a grabit sa plece.

4. Recompenseaza Iepurasul de Paste

Spune-i puiului tau ca Iepurasul de Paste se va bucura nespus sa gaseasca 2-3 morcovi in casa, in timpul vizitei lui misterioase. Pregateste un biletel cu un mesaj de multumire de la Iepuras, pe care sa il pui dimineata langa farfuria cu morcovii pe jumatate rosi.

Citeste-i celui mic replicile Iepurasului si il vei convinge, fara doar si poate, ca el chiar exista.

5. Imortalizeaza evadarea Iepurasului de Paste

O alta cale isteata de a demonstra vizita Iepurasului de Paste este sa faci o fotografie care sa imortalizeze evadarea acestuia, dupa ce lasa cadourile de sarbatorile pascale. Asaza un iepuras de plus in pragul usii sau intr-o tufa din fata casei, astfel incat sa i se vada doar labutele din spate si codita.

Poti sa-i arati poza celui mic si sa-i spui ca l-ai surprins pe urecheat, tocmai cand incerca sa se faca nevazut dupa vizita mult asteptata.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 207

Comentează