“Cred că voi muri!”. MESAJUL şocant postat de o tânără pe Facebook

“Cred că voi muri!”. MESAJUL şocant postat de o tânără pe Facebook

O tânără de 14 ani şi-a prezis moartea şi a postat un mesaj şocant pe Facebook, iar câteva minute mai târziu eleva a fost victima unui şofer beat la volan.

Kayleigh Lawrie, 14 ani, a avut o premoniţie că va muri, iar acest lucru s-a dovedit câteva minute mai târziu când prietenul tatălui ei care conducea maşina şi se afla în stare de ebrietate a ajuns cu maşina în şanţ, scrie realitatea.net.

Fata a simţit că va sfârşi tragic şi a intrat pe Facebook de pe telefonul mobil, unde a postat mesajul: “Cred că voi muri!”, potrivit Dailymail.co.uk.

Scott Lawrie, tatăl tinerei, i-a transmis acesteia să nu fie proastă şi să rămână liniştită pe bancheta din spate, unde se mai afla şi un băiat de 13 ani.
Câteva momente mai târziu, şoferul care vroia să aprindă o ţigară a pierdut controlul volanului autoturismului său, Renault Clio.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul încercă să recupereze o ţigară pe care o pierduse pe podeaua maşinii, în spaţiul destinat picioarelor. Din cauza vitezei, autoturismul s-a înclinat, a intrat în şanţ, apoi a zburat 15 metri înainte să se prabuşească la pământ.

Kayleigh, care era pe scaunul din spate, a murit pe loc. Băiatul de lângă ea a suferit o fractură craniană şi mai multe răni faciale.

Cei doi bărbaţi, tatăl victimei şi prietenul acestuia, au băut timp de şapte ore cu o seară în urmă. După câteva ore de somn, ei au continuat, consumând câţiva litri de vin, înainte să plece spre o bancă aflată la câţiva kilometri distanţă. Şoferul a fost condamnat la şase ani ani de închisoare.

Foto: DailyMail.co.uk

Vizualizări: 400

Comentează