Nicu Ţărnă: „Mă rog de mă iertați…”

Nicu Ţărnă: „Mă rog de mă iertați…”

În fiecare an, selecția națională Eurovision este în mod în invariabil urmată de un circ, atacuri verbale ca la ușa cortului și reglări de conturi în presă. Și în acest an au ieșit scântei. De data asta, marele perdant, Boris Covali a fost nemulțumit de faptul că membrul juriului, Nicu Țărnă,  i-a dat numai cinci puncte.

În acest an, marea bătălie în finala națională Eurovision s-a dat între patru concurenți: duetul Karizma&Cristina Croitoru, Cristina Scarlat, Aliona Moon și Boris Covali. Cel din urmă a fost preferatul publicului, dar nu și al membrilor juriului. Boris Covali și impresarul său, Serghei Orlov, s-au supărat foc când au văzut tabelul cu punctajul juriului. Iar flacăra supărării s-a aprins și mai tare de la cele cinci puncte care i-au fost acordate de Nicu Țărnă. Mai mult decât atât, îndată după ce a fost anunțat faptul că în acest an, R. Moldova va fi reprezentată la Eurovision Song Contest 2013 de către Aliona Moon, tatăl lui Boris Covali, care spera ca fiul său să fie marele câștigător, l-a contactat pe Nicu Țărnă și l-a înjurat.
„M-a deranjat faptul că am primit două apeluri telefonice în care am fost amenințat și înjurat pentru cele cinci puncte pe care i le-am dat lui Boris Covali. Dar asta a fost părerea mea subiectivă”, a declarat Nicu Țărnă îndată după finisarea concursului, precizând că unul din cele două apeluri telefonice, în care era amenințat și înjurat, a venit din partea tatălui lui Boris Covali. Interpretul nu a negat faptul că această situaţie a existat, refuzând însă să comenteze situația.
Şi pentru că se întâmpla înainte de Postul Mare, Nicu Ţărnă a postat ieri un mesaj pe contul său de Facebook, în care-şi cere iertare creştineşte de la cei care au rămaşi supăraţi în urma finalei naţionale Eurovision. “Să-i fi pus lui Boris Covali şi 12 puncte, nu se schimba nimic. Urmăriți tabelul de mai jos. Dar dacă l-am supărat pe cineva, în Duminica Iertării, spun Mă rog de mă iertați”.


L.N.
Foto: Facebook.com/Eugen Luchianiuc, Orange Moldova

Vizualizări: 3287

4 Comentarii

  • A.N
    18 martie 2013 | Permalink |

    De ce te injosesti Nicu? Si la emisiune ati fost neconvingatori! Cine e acest vulturas sa va critice in direct pe o mana intreaga de muzicieni?
    NU TE INJOSI! MENTINE POZITIA C-A FOST CORECTA!

  • Serj
    18 martie 2013 | Permalink |

    Nu ai pentru ce să-ţi ceri scuze, Nicule. Ai făcut totul corect. Ar fi bine să insistaţi să se facă lumină în ce priveşte votul telespectatorului, acelui telespectator care de fapt nu decide mai nimic.
    Sa ajuns că merg la reprezentanţele Orange unde pun vreo 20-30 mii lei în cont şi li se asigură numărul solicitat de voturi, nici macar nu se chinue să stea cu telefonul în mînă. După strigă că vezi “jumătate de ţară l-au votat…” Aici, la votul nelimitat este problema Eurovisionului din ultimii ani şi nu la juriu. Notele juriului sunt cel puţin transparente, la vedere şi după cum vedem fiecare poate răspunde pentru cum a jurizat.

  • Vikyyy
    18 martie 2013 | Permalink |

    Nicu pina la urma tu ti-ai facut treaba, dar cintareti ca Covalli care nu au nici facultate in domeniu, dar apare pe scena mai avem noi. Covalli mars in Rusia, invata romana daca vrei s anu schimb postul data viitoare. Magarus.

  • 18 martie 2013 | Permalink |

    chiar imi este interesant alta nu atit acest moment decit cit a costato pe Aliona Moon aceasta promovare a lui Pasha Parfeny si cu cit sau inteles cu uni asa zisi membrii ai juriului. Sincer am vazut aicea niste note date de unii din juriu care sunt foarte subiective si par a fi date de niste delitanti. si cred ca ,, treaba" aceasta tu juriu nu a schimbat nimic in trimiterea unui reprezentant al moldovei la concur decit prin cistigarea unor indivizi a unor ,, premii" suplimentare si de la an la an se cauta de sofisticat in asa fel acest concur ca sa cistige din ce in ce mai mult

Comentează