Lia Sinchevici, moldoveanca pe care Van Damme a făcut-o celebră: “Îmi menţin silueta fără mare efort”! FOTO

Lia Sinchevici a mărturisit că nu a avut niciodată probleme cu greutatea.

Interpreta Liei Rusu din „Spitalul de demenţă” şi actriţă în „Serviciul Român de Comedie” susţine că îşi menţine silueta fără prea mult efort datorită genelor bune.

Frumoasă actriţă născută în Republica Moldova declară că este adepta unui stil de viaţă sănătos, că iubeşte sportul, însă nu prea are timp să-l practice.

“Mănânc mai multe fructe, beau echinaceea şi diverse ceaiuri. Încerc să mă hidratez cât mai mult şi să am mai multă încredere în produsele naturiste. Sportul este foarte important, mai ales fotbalul. Mă uit zilnic la meciuri la televizor. Nu ratez nici galele din UFC, MMA este viitorul sporturilor de contact! Ţin mult la sport, dar momentan nu am prea mult timp să-l practic. Îmi menţin silueta fără mare efort, e un cadou preţios de la natură. Aş vrea să încerc şi yoga sau pilates în viitorul apropiat”,  a declarat vedeta pentru protvmagazin.ro.

Lia este foarte atentă şi la produsele cosmetice pe care le foloseşte. “Le aleg cu mare grijă şi de obicei optez pentru cele franţuzeşti sau româneşti. Folosesc lapte demachiant, ulei de trandafir, ulei de cocos pentru hidratare, gomaj, creme cu protecţie solară”, notează libertatea.ro

Lia Sinchevici are o frumoasă carieră în cinematografia internaţională. În 2012, Lia s-a remarcat prin prezenţa în câteva pelicule, unde colegi de platou i-au fost nume grele ale lumii filmului. Într-unul dintre filme, “Six Bullets”, Lia a jucat alături de Jean Claude Van Damme. În altul, “One in The Chamber”, frumoasa blondă a filmat alături de Cuba Gooding Jr. şi Dolph Lundgren.

Vizualizări: 914

Comentează